23.03.2009. / 17:37

Autor: Andrea Belin

Srebrna krila zapalila Bugarsku, žene se otimale za fotografiju s Vladom Kalemberom

Čak tri tisuće fanova se, unatoč izuzetno niskoj temperaturi, okupilo na glavnom gradskom trgu Kjustendila, a čak ni gradonačelnik nije uspio ostati u vip loži, ponesen zvucima glazbe pojurio je među publiku

Sve su žene željele fotografiju s Vladom KalemberomSve su žene željele fotografiju s Vladom KalemberomČlanovi grupe Srebrna krila koncertom u bugarskom Kjustendilu oduševili su ovaj vikend tamošnju publiku te time pokazali da obožavatelji nisu zaboravili njihove pjesme. Čak tri tisuće fanova se, unatoč izuzetno niskoj temperaturi, okupilo na glavnom gradskom trgu. Koncert je kasnio nekoliko minuta, a trajao je oko dva sata tijekom kojih su Vlado i dečki izredali sve svoje najveće hitove.

S Vladom Kalemberom, Dadoom Jelavićem i Slavkom Pintarićem Pištom svirala su i dva pomoćna glazbenika. Publiku su zagrijali pjesmom Bijelog dugmeta "Ne spavaj, mala moja" što se pokazalo punim pogodkom. Najbolje raspoloženje vladalo je dok su izvodili skladbe "Ana", na "Suzanu" su oni čak i oni najstariji zaplesali. U publici se ipak mogao primjetiti puno veći broj žena.

Jedna se gospođa čak popela na pozornicu kako bi fotografirala, međutim jedan od nekoliko desetaka zaštitara ju je spriječio u tom naumu. Neke su ih dočekale i iza pozornice, gdje su tražile autograme na ploče koje su donjele sa sobom. Iako je za čelne ljude bugarske vlasti bila postavljena vip loža, gradonačelnik Paunov ju je brzo napustio i pridružio se ostatku publike. Priznao je da je veliki fan Srebrnih krila i da je upravo on jedan od najzaslužnijih ljudi što je ova skupina gostovala u ovom gradu.


Kalember se nada da će uskoro i u Zagrebu postići istu, ako ne i bolju atmosferu. Nije mu žao što su se okupili tek nakon dvadeset godina, jer on smatra kako zanimanje obožavatelja ne bi bilo toliko da su se ranije pojavili zajedno.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika