24.03.2009. / 08:23

Autor: Martina Čizmić

Uhićeni napadači na srpskog liberala Čedomira Jovanovića

Mediji nagađaju da je verbalni napad na Jovanovića, koji se dogodio u nedjelju poslijepodne u Zemunu zapravio bio njegov način da se skrene pozornost sa policijske i istrage porezne uprave o njegovim poreznim malverzacijama

Čedomir JovanovićČedomir JovanovićSrpski mediji prenijeli su izjavu ministra srpske policije Ivice Dačića koji je rekao kako su zbog napada na predsjednika Liberalno demokratske partije, Čedomira Jovanovića uhitili tri osobe.

Nemanja Milanović i Nikola Knežević uhićeni su i odvedeni u zatvor u Beogradu, dok je treći napadać maloljetan i biti će predan tužitelju za maloljetnike.

Mediji nagađaju da je verbalni napad na Jovanovića, koji se dogodio u nedjelju poslijepodne u Zemunu zapravio bio njegov način da se skrene pozornost sa policijske i istrage porezne uprave o njegovim poreznim malverzacijama.

Kako piše Press, nadležne vlasti ispitati će podrijetlo imovine Čedomira Jovanovića te istražiti da li su njegovi prihodi u skladu sa životnim troškovima. Naime, pojavile su se glasine da Jovanović nije Poreznom uredu prijavio sve svoje prihode i da zato može živjeti luksuznije nego što bi inače mogao.

Pomoćnik direktora Porezne uprave, Zoran Vasić za Press je rekao kako će poreznici pokušati utvrditi eventualne nepravilnosti. Ukoliko ih otkriju, ističe Vasić, lider LDP-a morati će za to odgovarati.

Vezane vijesti

Poreznici u crvenom

Poreznici u crvenom

Kada je početkom mjseca Vlada donijela novu uredbu kojom povećava plaće vodećem kadru u Poreznoj upravi i dodjeljuje bonuse za dobar rad, nije bilo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika