28.03.2009. / 16:07

Autor: Hina

Češka: Topolanek i Paroubek dogovorili se o prijevremenim izborima

Češka novinska agencija CTK ranije je izvijestila kako je Paroubek spominjao listopad kao potencijalni mjesec održavanja izbora

Mirek TopolanekMirek TopolanekČelnici dviju glavnih čeških suparničkih političkih stranaka, premijer u odlasku Mirek Topolanek i predsjednik socijaldemokrata Jiri Paroubek, usuglasili su se u pogledu održavanja prijevremenih izbora, izvijestili su u subotu vladini dužnosnici.

"Sastali su se i dogovorili u pogledu održavanja prijevremenih izbora", rekla je Topolanekova glasnogovornica Jana Bartosova za njemačku novinsku agenciju dpa, ne želeći komentirati napise u češkim medijima o tomu da bi se izbori mogli održati u listopadu.

Češka novinska agencija CTK ranije je izvijestila kako je Paroubek spominjao listopad kao potencijalni mjesec održavanja izbora.

Topolanek i Paroubek, poznati po osobnom antagonizmu, sastali su se u petak navečer, dan nakon što je Topolanek podnio ostavku.

Vezane vijesti

Sućut Josipovića češkom predsjedniku Klausu

Sućut Josipovića češkom predsjedniku Klausu

U povodu tragične prometne nesreće kod tunela Krpani na autocesti A1 Zagreb-Split, u kojoj je noćas stradao velik broj čeških turista, predsjednik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika