29.03.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Ivana Kovač u Extri: Droga mi je pojela osobnost i nikada je više neću taknuti

Pjevačica Magazina i kći legendarnog Miše Kovača biti će njegova gošća na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni, a uoči svog najvećeg nastupa prisjetila se odrastanja pod povećalom medija, te svojih najvećih životnih trauma, ali i ljudi koji su joj pomogli da se izvuče

Ivana i Mišo KovačIvana i Mišo KovačU zagrebačkoj Areni, 20. travnja očekuje se veliki koncert Miše Kovača na kojem će gostovati i grupa Magazin čija je pjevačica kći Miše Kovača Ivana Kovač. Upravo to bio je povod ovom intervjuu u kojem je Ivana detaljno opisala odrastanje uz ovog još uvijek jako popularnog pjevača.

EXTRA: Sprema se koncert u Areni na kojem će uz Mišu Kovača gostovati i grupa Magazin. Je li vas malo strah tolike publike?
- Moram priznati da je, ali to nije klasičan strah radi kojeg bih ustuknula već neka pozitivna nervoza i povećani adrenalin koji je kod mene uvijek prisutan.Već unaprijed znam da će mi srce tući sto na sat, ali to je i dobrodošlo jer mi je tada doživljaj svega toga puno izraženiji, emocije su puno jače i samu sebe dajem maksimalno. Nije tajna da je meni moj otac uzor u pjesmi. Kad odlazim na njegove koncerte, ne odlazim kao njegova kći već kao njegov istinski fan i radi toga mi je ogromno zadovoljstvo što ću s njim dijeliti binu. Ovaj koncert je nešto što ću pamtiti dok sam živa. Na jedan poseban način on označava jednu obiteljsku sponu, a na kraju krajeva mi je i dokaz da stvarno nikada ne možeš znati kamo te život sutra nosi jer da mi je netko prije tri godine rekao da ću i ovo doživjeti, rekla bih mu da je totalno lud.

Cijeli intrevju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika