30.03.2009. / 09:33

Autor: Nacionalova redakcija

Krvavo u Pakistanu: Teroristi prerušeni upali u centar za obuku policije, najmanje 20 mrtvih

Prema informacijama svjetskih medija, u tom se centru u trenutku napada nalazilo nekoliko stotina ljudi, a pripadnici vojske i dalje ovaj kompjeks drže u okruženj

Foto: ReutersFoto: ReutersSkupina naoružanih muškaraca u ponedjeljak je napala centar za obuku policije u blizini Lahorea, pri čemu je poginulo dvadesetak osoba, izvijestile su agencije. "Poginulo je najmanje 20 osoba", rekao je za France presse dužnosnik policije u Lahoreu Amdžad Ahmad.

Ostali policijski dužnosnici kazali su kako bi broj mrtvih mogao biti i veći zbog pucnjave među policajcima i napadačima. Prema prvim informacijama, naoružani su muškarci bili maskirani u policijske uniforme zbog čega su uspjeli neometano ući u centar za obuku policajaca u Manawanu blizu Lahorea.

"Neki od napadača su ušli u centar, bacili ručne bombe i onda počeli pucati. Još se nalaze u zgradi i pucnjava i dalje traje", kazao je jedan od tamošnjih svjedoka. Prema informacijama svjetskih medija, u tom se centru u trenutku napada nalazilo nekoliko stotina ljudi, a pripadnici vojske i dalje ovaj kompjeks drže u okruženju. Početkom ožujka, u Lahoreu je napadnuto vozilo s kriket reprezentativcima Šri Lanke. U tom je napadu ubijeno pet policajaca a ranjeno 8 reprezentativaca. (Hina, H.Š.)

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika