01.04.2009. / 11:22

Autor: Dean Sinovčić

Ekskluzivno: Pogledajte prevedeni foršpan novog Tarantinovog filma

Film "Neslavni gadovi" s Bradom Pittom u glavnoj ulozi svjetsku će premijeru imati u svibnju a hrvatsku u kolovozu ove godine

Brad Pitt kao Aldo Raines u filmu "Neslavni gadovi" redatelja Quentina TarantinaBrad Pitt kao Aldo Raines u filmu "Neslavni gadovi" redatelja Quentina Tarantina«Neslavni gadovi» novi je film Quentina Tarantina koji će svjetsku premijeru imati na predstojećem filmskom festivalu u Cannesu, a hrvatsku u kolovozu ove godine. Zahvaljujući distributeru filma, kompaniji «Blitz», nacional.hr prvi vam pruža mogućnost da pogledate foršpan filma sa hrvatskim prijevodom.

Naslov filma, a djelomično i radnju, Tarantino je preuzeo od filma talijanskog redatelja Enza Castellarija pod nazivom «Inglourious Bastards» iz 1978. godine. Radnja filma smještena je u Francusku tijekom drugog svjetskog rata gdje djeluje skupina američkih Židova pod nazivom «The Basterds» i kojima je cilj da brutalnim i okrutnim ubijanjem nacista unesu strah među njemačke vojnike. Provodeći svoje planove, susrest će se s francuskom Židovkom, mladom djevojkom čiju su obitelj ubili nacisti i koja vodi kino dvoranu u Parizu u kojoj njemačka vojska želi prikazati ratno-propagandni film.

Kao što se vidi iz foršpana Brad Pitt glumi naredenika Alda Rainesa, vođu «The Basterdsa» a u ostalim ulogama glume Diane Kruger, Mike Myers i ostali.

Inglorious Basterds Trailer

Inglorious Basterds Trailer

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika