02.04.2009. / 11:09

Autor: Anamarija Kronast

Zbunjeni Denis Latin: Netko mi je ukinuo profil na Facebooku

Urednik I voditelj Latinice, koji je danima zabavljao svoje prijatelje porukama na “fejsu” neugodno se iznenadio kada je vidio da mu je profil izbrisan, I to upravo prvog dana nakon što se vratio na posao. A na HTV-u mu se nitko od nadređenih nije javio pa još ne zna što je s njegovim ugovorom

Denis Latin ne zna hoće li otvoriti novi profil na FacebookuDenis Latin ne zna hoće li otvoriti novi profil na FacebookuProfil Denisa Latina bio je u posljednje vrijeme svakako jedan od najposjećenijih, ali I najkomentiranijih među hrvatskim korisnicima Facebooka. Naime, u nemogućnosti da daje izjave za medije, Latin je našao način da izrazi svoje mišljenje o aktualnoj političkoj situaciji, ali I o stanju u njegovoj matičnoj tv kući.

Ipak, sve je to trajalo samo do prvog travnja, od toga datuma više se ne može pristupiti njegovom profilu jer ne postoji. Urednik i voditelj Latinice nije ga sam izbrisao, ali se istog dana javio na profilu svoje dugogodišnje prijateljice Marine Marinović i napisao:

"Ovdje Denis Latin. Pošto su mi skinuli profil i ne daju mi ga do daljnjega, ovim putem sve pozdravljam i javljam da sam od danas na poslu... nije prvoaprilska šala. Poseban pozdrav Strugaru jer vidim da je Kajin danas u Saboru iznosio njegove teze. Bravo Strugar, vidimo se kod Marinovićke", završio je Latin svoju trenutačno zadnju poruku na Facebooku.

Upitan da komentira što se dogodilo, Latin, koji je jučer prvi dan nakon višetjednog bolovanja došao na posao, tvrdi kako je i sam zbunjen:

"Nemam pojma što se dogodilo, pokušao sam saznati o čemu je riječ i poslao sam nekoliko mailova administratorima Facebooka. Dobio sam samo odgovor da bih se trebao prijaviti kao slavna osoba. To bi značilo da se sa mnom ne može komunicirati, pa to nisam ni napravio", kazao je Latin, koji još nije odlučio hoće li na "fejsu" otvoriti neki novi profil ili će komunicirati preko prijatelja.

Jučer se bavio poslovnim obvezama, no nitko od čelnika HTV-a nije mu se javio, niti je imao prilike razgovarati o svom statusu na HTV-u. Naime, nije tajna da mu je plaća smanjena, a Latin se najprije želi dogovoriti o uvjetima svog ugovora. No, iako je sretan što mu se zdravstveno stanje konačno popravilo, čini se da mu zasad preostaje samo sjediti i čekati.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika