06.04.2009. / 12:17

Autor: Andrea Belin

Seksualna kuharica: 4 stvari koje čine dobru ljubavnicu

Koliko puta ste se pitali jeste li dobri u krevetu? No, to nikako ne možete znati. Sjetite se kada je partner zadnji put pohvalio vaše igrice u krevetu? Naime, ne sramite se razgovarati o seksu. To je jedan od načina da vam ljubavni život postane zanimljiviji. Njegov izraz lica nakon akcije najbolje će vam pokazati koliko ste ga zadovoljili

Žene često ne znaju što muškarci uistinu misle o njimaŽene često ne znaju što muškarci uistinu misle o njimaAko riječi hvale čujete često i sigurni ste da su iskrene, vi zaista nemate razloga za zabrinutost. U slučaju da se baš i ne možete sjetiti tog datuma, nudimo vam nekoliko savjeta koji će vam odgovoriti na to pitanje.

Je li seks dovoljno zanimljiv?

Da bi seks bio zanimljiv i dinamičan važno je krenuti s predigrom i završiti s post-igrom jer mu to daje pravi uvod i zaključak. Pri tome, dakako, nije nužno da predigra uvijek znači oralni seks. To može biti i sam pogled, zavođenje ili dodirivanje određenih dijelova tijela, ali na pravim mjestima. Iz reakcija partnera možete zaključiti na kojim mjestima mu to najviše odgovara.

Mnogi smatraju da je kraj kada dožive vrhunac. Ne mora uvijek biti tako. Potrudite se i izmjenjujete nježne poljupce nakon toga. Dobar je znak ako je za vrijeme seksa glasan. Dakle, ako se čuju uzdasi, znači da to dobro radite. Tihi seks je suhoparan i dosadan i odmah vam možemo reći da tu nema kemije.

Koliko puta se vratio u vašu postelju?

Ako vam partner u većini slučajeva kaže da bi to s vama opet ponovio, možete biti sigurni da ste dobra ljubavnica. Ako je on taj koji skoro svaki put preuzima inicijativu i kreće s nježnim dodirima, vi zaista nemate razloga za brigu. Izludjeli ste ga u seksu i trenutačno ste vi jedina osoba na ovom svijetu koja ga zanima.
Ako vam se dogodilo da je nakon seksa otišao i nikada se nije javio, moramo vas razočarati, ali vi mu zaista niste priuštili najbolje iskustvo u životu. Promatrajte tko većinu puta inzistira na igricama u krevetu i eto vam odgovora na pitanje koliko ste dobri u krevetu.

Jeste li sebični?

Najbolji seksualni ljubavnici nisu sebični. Štoviše, oni više vode računa o potrebama partnera nego o sebi. To znači da ispunjavate njegove želje i ako su njegove reakcije zaista pozitivne, možete biti sigurni da to radite dobro. Dakle, vrlo je dobro znati gdje se nalaze one točke koje izluđuju. Vašim jezikom, rukama i prstima nađite put koji u njemu budi seksualnu zvijer.

Koliko eksperimantirate?

S vremenom iste seksualne igrice istim redoslijedom prelaze u naviku i seks postaje dosadan. Vrlo je važno svaki put činiti nešto drugačije. Ako partneru svaki put priuštite neke nove igrice, nove poze i slično s vama u krevetu njemu nikada neće biti dosadno. Primjerice, jednom se ljubite polako, drugi put ubrzajte. Jednom glumite nevinu djevojčicu, drugi put budite žena prepuna strasti. Govorite prljave riječi i budite glasni.
U seksu nemojte postavljati granice. Svaki put činite nešto novo i vaš partner biti će zadovoljan.

Najvažnije je odnos shvatiti kao nešto između dvoje ljudi. Igru uzimanja i davanja. Ako nešto krene po zlu, valja se dobro nasmijati i zabaviti. Razgovarajte s partnerom. Premda vas je koji put sram priznati neke stvari, pobijedite ga i pitajte što vas zanima. Nakon nekog vremena kada se dovoljno upoznate sve će se posložiti i sjesti na svoje mjesto.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika