08.04.2009. / 12:18

Autor: Hina

Pretučeni Mladen Obrad operiran u Moskvi

Po informacijama kojima raspolaže MVPEI, riječ je o razbojstvu, a moskovska policija i liječničke službe trebale bi u srijedu popodne objaviti pojedinosti o cijelom slučaju

Mladen Obrad pretučen je ispred svoje zgradeMladen Obrad pretučen je ispred svoje zgradeHrvatski državljanin Mladen Obrad, koji je prošli tjedan pretučen u Moskvi, operiran je i nalazi se u bolnici, objavilo je u srijedu Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI).

Obrad, koji je napadnut pred zgradom u kojoj stanuje u Moskvi, operiran je i napad ne bi trebao ostaviti teže tjelesne posljedice, navode u ministarstvu.

Po informacijama kojima raspolaže MVPEI, riječ je o razbojstvu, a moskovska policija i liječničke službe trebale bi u srijedu popodne objaviti pojedinosti o cijelom slučaju.

Obrad je pod stalnom liječničkom skrbi, a djelatnici hrvatskog veleposlanstva u Moskvi u stalnom su kontaktu s njim i članovima njegove obitelji te mu pružaju svu potrebnu pomoć koja je uobičajena u takvim slučajevima, kažu u MVPEI-u.

Pozivajući se na izvore iz moskovske policije, ruski mediji objavili su da je 4. travnja u 22.15 sati po moskovskom vremenu Obrad (1938.) dovezen u bolicu s teškim ozljedama glave.

Po riječima očevidaca, pretukle su ga dvije nepoznate osobe ispred njegove zgrade, a po jednoj od verzija svrha napada je pljačka.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika