10.04.2009. / 07:45

Autor: Hina

Pismo i dva metka: Sarkozyu opet prijetili smrću

"Pismo s potpisom 'ćelija 34' prati strojno pisan tekst", dodaje taj izvor i ne navodi druge potankosti o sadržaju pisma

Nicolas SarkozyNicolas SarkozyJoš jedno pismo naslovljeno na francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja s prijetnjom smrću i s dvama metcima zaprimljeno je u četvrtak u Elizejskoj palači, nakon niza sličnih pisama pristiglih zadnjih tjedana, doznaje se u četvrtak od pravosudnog izvora.

"Još jedno pismo prijetnje naslovljeno na Nicolasa Sarkozyja stiglo je u četvrtak u Elizejsku palaču", po tom izvoru koji dodaje da je pismo poslano u srijedu s juga Francuske.

"Pismo s potpisom 'ćelija 34' prati strojno pisan tekst", dodaje taj izvor i ne navodi druge potankosti o sadržaju pisma.

Niz sličnih pisama, od kojih je u nekima bio metak, jedna ili više nepoznatih osoba poslale su zadnjih tjedana predsjedniku Sarkozyju, premijeru Fracoisu Fillonu, više članova vlade i dužnosnika u desnici te medijskim predstavnicima.

Državno odvjetništvo za protuterorizam u Parizu počelo je u početku ožujka istragu o tom predmetu. Pričuvni vojnik uhićen u okviru te istrage oslobođen je a da protiv njega nije podignuta optužnica.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika