10.04.2009. / 16:47

Autor: Hina

Humanitarac Berlusconi: Nemate krov nad glavom? Dođite u moju vilu

Nakon što je život pod šatorima nazvao kampiranjem, Berlusconi je stradalima ponudio smještaj u svojim vilama

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiPredsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi ponudio je u petak svoje vile za smještaj stradalnika razornog potresa u kojemu je život izgubilo najmanje 289 osoba, a uništeno je i oštećeno desetak tisuća kuća u okolici L'Aquile u središtu Italije.

"Mnogi su već ponudili svoje kuće kako bi pomogli stradalnicima strašnog potresa, i ja ću učiniti ono što mogu: ustupiti im dio svoga životnog prostora", rekao je Berlusconi koji je posjetio L'Aquilu i sudjelovao na nacionalnom ukopu žrtava potresa.

Procjenjuje se da je u potresu bez krova nad glavom ostalo 28.000 ljudi, među kojima je gotovo 18.000 smješteno u golemim modrim šatorima u teškim uvjetima zbog nedostatka tople vode, tuševa, kemijskih zahoda i struje.

Silvio Berlusconi, iznimno bogat poslovni čovjek, posjeduje najmanje četiri luksuzne vile, među kojima je i vila na jezeru Como i imanje od 50 hektara na Sardiniji, zapadno od talijanskog poluotoka.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika