12.04.2009. / 09:03

Autor: Anamarija Kronast

Konačno je rekao da: Oženio se Roger Federer

U uskom krugu rodbine i nekolicine najboljih prijatelja tenisač je u svom rodnom gradu Baselu oženio svoju dugogodišnju djevojku Mirku Vavrinec, a par uskoro očekuje i prinovu

Roger i Mirka uskoro će postati roditeljiRoger i Mirka uskoro će postati roditeljiTrenutačno drugi tenisač svijeta Roger Federer u subotu je oženio svoju dugogodišnju djevojku Mirku Vavrinec. Vjenčanje se održalo u njegovom rodnom gradu Baselu, a par nije priredio nikakv spektakl nego su pozvali samo uski krug rodbine i prijatelja.

Gospodin i gospođa Federer žele vam sretan Uskrs", stoji u Federerovoj poruci.Ipak, Federer će "medeni mjesec" provesti radno jer je prije dva dana prihvatio pozivnicu organizatora, te će nastupiti na turniru u Monte Carlu.

Ne zna se hoće li ga pratiti i supruga. Naime, Mirka Vavrinec je u drugom stanju. "Želim s vama podijeli jednu stvarno sretnu vijest: Mirka i ja smo uzbuđeni što vam možemo reći da ćemo ovog ljeta postati roditelji! Mirka je trudna i sretni smo što ćemo zasnovati obitelj. Ostvaruje nam se san. Volimo djecu i sretni smo što ćemo po prvi put postati roditelji. Mirka se odlično osjeća i sve je super", priopćio je nedavno dvadesetsedmogodišnji tenisač na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Mirka je 31-godišnja tenisačica rođena u Slovačkoj, a par je prohodao nakon Olimpijskih igara u Sydneyju 2000. godine. Dvije godine nakon toga, zbog ozljede stopala Mirka je prekinula profesionalnu karijeru. Od tada radi kao Federerova menadžerica za odnose s javnošću.

Federer je tenis počeo igrati sa šest godina, a s četrnaest je već bio državni prvak. Ujedno je i prvi tenisač koji je zaradio više od osam milijuna dolara u jednoj godini. Zanimljivo je da je osvajao turnire na svim podlogama i u paru i pojedinačno.

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika