15.04.2009. / 13:21

Autor: Anamarija Kronast

Mlađe je slađe: Mel Gibson se razvodi zbog 24-godišnje Ruskinje Oksane

Djevojka u koju se zaljubio je pop pjevačica s kojom je u vezi od prošle godine, a ona je novinarima otkrila i kako je glumac upravo zbog nje odlučio pokrenuti službeni razvod braka

Oksana tvrdi da su Mel i ona sretni zajednoOksana tvrdi da su Mel i ona sretni zajednoVijest o razvodu Mela Gibsona (53) šokirala je mnoge, a dok se neki od njihovih prijatelja još uvijek nadaju kako je riječ samo o zlobnom traču, javnosti se obratila ruska pop pjevačica Oksana Pochepa (24) koja je kazala kako je ona žena zbog koje je glumac odlučio napustiti suprugu.

Otkrila je kako su njih dvoje u vezi još od prošle godine, a ona ga je posjećivala i tijekom snimanja u Bostonu. Nadalje, tvrdi da je upravo ona žena s kojom je snimljen kako se ljubi na plaži u Kostariki.

Podsjetimo,upravo zbog tih fotografija njegova supruga Robyn Moore (52) je podnjela zahtjev za razvod.
A upravo se tome nadala i Oksana koja kaže kako je njezina i Melova veza vrlo ozbiljna, a premda su vrlo različiti, oboje znaju što žele u životu. Mel ni na koji način nije komentirao svoju novu vezu, no njegovi su odvjetnici podastrli dokaze da on i supruga već dvije godine ne žive zajedno.

Vezane vijesti

'Mel Gibson mrzi Židove'

'Mel Gibson mrzi Židove'

Holivudski scenarist Joe Eszterhas optužio je Mela Gibsona za sabotiranje planiranog filma o pobuni Makabejaca tvrdeći da je američki glumac to… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika