15.04.2009. / 14:40

Autor: Anamarija Kronast

Frka na Farmi: Marina prva duelistica, stanovnici se bune protiv povratka stanara

Na izboru duelista farmeri su izabrali Marinu i to jednoglasno. Osim što je glavna tema ogovaranja iza leđa, Marina je dozlogrdila farmerima svojom izjavom da su oni na nju ljubomorni. Na obiteljskom sastanku nitko nije bio oduševljen činjenicom da će se neki od izbačenih farmera ipak vratiti

Marina je prva duelisticaMarina je prva duelisticaNa izboru duelista farmeri su izabrali Marinu i to jednoglasno. Osim što je glavna tema ogovaranja iza leđa, Marina je dozlogrdila farmerima svojom izjavom da su oni na nju ljubomorni. Tako se Gianna potužila na Marininu potrošnju ulja: 'Luda Marina potrošila je ulje jučer, na njenu salatu od mrkve, koju je radila sama za sebe!' , Gianna je ljutito tužakala Marinu Mariju i Jurici.

Tada je Jurica ironično izjavio: 'Ti si ljubomorna na nju i na njen uspjeh!' Gianna se uzrujala na tu rečenicu te ironično komentirala: 'Da, majke mi ja bi htjela biti kao ona! ' Osim Gianne, i Boris je komentirao Marininu izjavu kako su svi ljubomorni na nju: 'Da baš sam ljubomoran na nju, što nisam debel ko ona!' .

Na odabiru duelista Boris i Gianna su pričali nešto drugačiju priču. Kada joj je dao šibicu, Boris je rekao kako smatra da je Marini mjesto kod njenih kćeri, a ne na farmi, dok je Gianna izjavila: 'Marina, ja o tebi stvarno nemam nikakvo loše mišljenje, dajem ti šibicu da odeš na Beyonce!' Osim zakulisnih igara, farmeri su ostali bez karbonare za doručak. Glavni problem je to što je netko ukrao vrhnje koje je trebalo poslužiti kao sastojak doručku.

Pošto je odabrana za prvu duelisticu, Marina je unijela nemir među farmere. Zaprijetila je Dini kako mora osigurati curama toplu vodu i da se mora prihvatiti učenja. 'Ako to napravi neće biti prvi duelist, jer je rekao da mu je najveća kazna da leži u krevetu.', prijetila se Marina misteru.


Kocka je na obiteljskom sastanku farmerima priredio veliko iznenađenje. Naime rekao im je da moraju izabrati jednog od starih farmera kojeg žele na farmi. Dečki su počeli negodovati. Boris je zaključio kako je on samo poznavao Simonu. 'Mogu napisati da sam nesvrstan?' - upitao je Mario, no Kocka ih je upozorio da se moraju oprijedijijeliti. Dino je tada upitao Kocku da li oni ulaze kao natjecatelji, na što je ovaj potvrdno odgovorio. 'Što ako nećemo nikog?' upitao je mister, a Mario mu je u zafrkanciji odgovorio da napiše na papirić nitko. Koga su farmeri izabrali za povratnika gledatelji će imati priliku saznati u današnjoj emisiji.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika