16.04.2009. / 16:54

Autor: Anamarija Kronast

Zaljubljeni umjetnik: Rajko Dujmić rastaje se zbog ljubavnice

Nakon punih 19 godina braka sa suprugom Snježanom estradnim se kuloarima proširila priča kako se skladatelj zaljubio u kolegicu s estrade

Par u sretnim danimaPar u sretnim danimaČini se kako je istinita priča koja kola kuloarskim krugovima, a prma kojoj je Snježana Dujmić ostavila supruga Rajka jer je on, navodno, imao ljubavnicu. Još uvijek nitko ne želi otkriti o kome je točno riječ, no šuška se kako je žena koja je očarala skladatelja osoba iz estradnih krugova. Taj je podatak navodno saznala I njegova supruga I zbog toga su se I posvađali.

Snježana Dujmić te tvrdnje ni na koji način ne želi komentirati, ali upućeni tvrde kako joj je konačno "puknuo film". Naime, u 19 godina braka štošta je prošla sa skladateljem koji je volio buran život. Bila je uz njega I nakon svake afere te me bezrezervno davala podršku.

Čak I kada je Rajka policija uhapsila zbog posjedovanja kokaina, ona je tvrdila da joj je suprug nevin. Život s umjetnikom nikada joj nije bio lak, no uvijek je nalazila opravdanja za Rajkovo ponašanje. Sve do ovog mjeseca kada je odlučila okrnuti novu stranicu.

Vezane vijesti

Clooney prvi seks imao sa 16 godina

Clooney prvi seks imao sa 16 godina

George Clooney otkrio je kako je prvi seksualni odnos imao s 16 godina i kako je smatrao je da je masturbacija grijeh. Kao pokoru za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika