16.04.2009. / 16:28

Autor: Anamarija Kronast

Ante Gotovac: Simona i ja se vraćamo na Farmu

Farmeri su poželjeli da se on vrati, a iako će biti odvojena od svoje Gabice, Simke neće nositi tablete za smirenje jer će utjehu naći u suprugovom zagrljaju. I dodatnoj slavi.

Simke i Ante se vraćaju na FarmuSimke i Ante se vraćaju na FarmuO povratku Ante Gotovca na Farmu odlučili su njegovi negdašnji sustanari koji su od svih koji su s njima nekoć dijelili imanje, odabrali baš njega. On je, dakako, oduševljen takvom odlukom, a na imanje u blizini Ivanić Grada namjerava povesti i svoju suprugu Simonicu.

Ona je čak, da joj tamo bude lakše, dala skinuti ekstenzije iz kose pa sada ponovno ima kratku frizuru. Naime, nije tajna da je umetke u kosi jako teško održavati i da trebaju posebnu njegu za što Simke nije imala uvjeta na farmi.

Prije odlaska na selo, Simonica je otišla u shopping. Ante ju je poslao da im kupi nove trenirke u kojima će boraviti, a kazao je da neće nositi puno kozmetike: samo preparate za kosu, kreme, gaćice, čarape i majice..i nekoliko parfema.

Ovoga puta Simona neće nositi tablete za smirenje, koje je prvi puta koristila jer je patila zbog odvojenosti od kćeri Gabice, no Ante kaže kako će je on tješiti pa joj antidepresivi neće trebati. Njihova djevojčica ponovno će baki Tamari u Sloveniju odakle će zajedno gledati kako Ante i Simke privatnost dijete s čitavom Hrvatskom.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika