20.04.2009. / 12:36

Autor: Anamarija Kronast

Nemoralna ponuda: Angelina Jolie želi za pola milijuna dolara otkupiti djecu od Brada

Glumici je jasno kako je kraj veze vrlo blizu, a ni na koji način se ne želi odvajati od svojih šestero mališana pa je odlučila Pittu dati 500.000 dolara kako bi odustao od skrbništva nad mališanima i prepustio ih njoj

Angleina želi platiti za skrbništvo nad djecomAngleina želi platiti za skrbništvo nad djecomBrad Pitt i njegova bolja polovica Angelina Jolie naprosto su izgubili svaki kompas! Par koji proteklih dana svojim toplo hladnim odnosom "začinjenim" usvajanjima djece i trudnoćama, svakodnevno puni stranice tabloida, sada je otišao i korak dalje.

Naime, kako je pucanje njihove četverogodišnje veze uistinu još samo pitanje dana, Angelina je odlučila preduhitriti sve moguće sudske rasprave i ročišta, te Bradu ponudila pola milijuna dolara ukoliko joj prepusti skrbništvo nad djecom: Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Knoxom i Vivienne. Navodno je lijepa glumica svom nevjenčanom suprugu dala do znanja kako novac nije nikakav problem, te da će mu dati koliko poželi, a poput divlje lavice će se boriti za svoju djecu.

Glumac je navodno umalo pao sa stolca kada je čuo što mu Angie nudi. Kada je shvatio da se njegov, još uvijek bolja polovica nimalo ne šali nego da doista želi otkupiti djecu kao da su komad namještaja, kazao je da to ne dolazi u obzir, te da će se dogovoriti oko podijeljenog skrbništva. Navodno je glumcu jako stalo do djece i ne pada mu na um olako ih prepustiti Angie.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika