22.04.2009. / 16:00

Autor: Andrea Belin

Nema mira za farmere: Ante ljenčari, pijana Simona se udvara svima

Iako su sklopili "primirje" farmeri se ne prestaju svađati. Simonica tugu utapa u alkoholu, a njezin je suprug povratak na selo shvatio kao veliki godišnji odmor što mu ostali stanovnici zamjeraju

Simona se nabacuje svim farmerimaSimona se nabacuje svim farmerimaNa trenutačno najpoznatijem seoskom imanju u Ivanić Gradu i dalje je napeta situacija. Simonica opet utapa tugu u alkoholu i privlači pažnju ostalih stanara. No, ovaj put Mario smatra da je prekršila sve mjere.
"Tvoja se žena u cugi ubacuje svima. U cugi se svim frajerima, koji su bili ovdje ubacivala", kazao je Mario na što ga je Simona čudno pogledala, a njezin suprug je odmah promjenio temu.

Marija su i dalje uzrujavale Antine tvrdnje te mu je odlučio sve reći u lice. "Rekao sam da ste fenomenalni ljudi, kada Dino i ja radimo jedan posao, ne možeš ti zabiti treći čavao. Navečer, kada legnem, legnem se zato što sam umoran ko pas, a ne zato što se ne želim družiti s vama. Spremam novi Guinessov rekord, nemam vremenate sam nadrkan k'o đubre" , Kazao mu je Mario.

Marinu je okršaj dvaju farmera toliko uzrujao da je nekontrolirano počela plakati. Gianna joj je prigovorila, a bivšu članicu grupe Denis&Denis je to dodatno uznemirilo.
Ni sukob na relaciji Perazić- Gotovac još nije završio. Na obiteljskom sastanku Marina se potužila na ponašanje Ante Gotovca.

"Ovo je emotivno i intelektualno zlostavljanje, u biti klasično zlostavljanje", počela je Marina i zamolila Antu da prestane spominjati njezino ime u svojim šalama na što je Ante vratio: " Dragi Bog nam je podario mozak, isto tako nam je podario jezik. Ako smo se mi zafrkavali, zašto ne vratiš kontra udarac? Ja volim kad mi odgovoriš".

Za prvog ovotjednog duelista je odabran Jurica. Simona je svoju šibicu odlučila dati Marini. "Ja šibicu davam Marini, jer želim da Jurica ostane", objasnila je Simonica. Ostali farmeri su odabrali Juricu, jer smatraju da mu najviše fali vanjski svijet.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika