29.04.2009. / 13:56

Autor: Andrea Belin

Britney Spears želi pjevati u zagrebačkoj Areni

Nakon spektakla koji je u zagrebačkoj Areni svojim obožavateljima preredila Beyonce, njezin primjer slijediti će i američka pop diva Britney Spears.

Britney bi trebala nastupiti već u kolovozu Britney bi trebala nastupiti već u kolovozu Nakon što je prošli vikend zagrebačku Arenu napunila američka R'n'b zvijezda Beyonce, u kolovozu bi isto trebala učiniti Britney Spears, a u rujnu Tom Jones.

Za 24. listopad zakazan je koncert Erosa Ramazzottia, a 19. listopda Jose Carreras prirediti će spektakl za svoje obožavatelje.
"Informacije su toliko pouzdane da su Eros i Carreras sigurni, a Tom Jones i Britney imaju rezervacije, ali još nisu poslali službenu potvrdu", rekao je Zdenko Antunović, direktor tvrtke Arena Zagreb.

Službena potvrda za koncert američke pop pjevačice trebala bi stići za petnaestak dana. Tada će se točno znati hoće li sva ova imena nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Dugo se pričalo kako će ovaj prostor u koji su uložene milijarde kuna zjapiti prazan, međutim izgleda da to neće biti baš tako.

Od domaćih i regionalnih imena 23. svibnja očekuje nas Toni Cetinski, 13. lipnja koncert će održati Lepa Brena, a 20. studenog Arenu će zasigurno napuniti Miroslav Škoro. Koncert Halida Bešlića koji je zakazan za 17. listopada još uvijek je upitan zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika