30.04.2009. / 09:45

Autor: Katarina Zorić

HRT traži zabavnjaka: Najurenog Fodora nema tko zamijeniti

Janoš Roemer, glasnogovornik HTV-a povtvrdio je tu informaciju te je pojasnio da je Fodor smijenjen jer je i nakon upozorenja nastavio sudjelovati u priredbama izvan HRT-a bez odobrenja nadređenih

I služebno je potvrđeno da Fodor više nije urednik Zabavnog programaI služebno je potvrđeno da Fodor više nije urednik Zabavnog programaMirko Fodor više nije urednik zabavnog programa HTV-a, a tko će ga naslijediti na toj poziciji još uvijek nije poznato. Prisavski čelnici podržali su jučer odluku direktora HTV-a Domagoja Burića o Fodorovoj smjeni, ali se nisu uspjeli dogovoriti oko njegova nasljednika.

Imenovanje novoga urednika trebalo bi se doznati tijekom idućega tjedna, a do tada tu će funkciju obavljati Mario Sedmak, Željen Klašterka i Aleksandar Kostadinov, piše Jutarnji list.

Janoš Roemer, glasnogovornik HTV-a potvrdio je tu informaciju te je pojasnio da je Fodor smijenjen jer je i nakon upozorenja nastavio sudjelovati u priredbama izvan HRT-a bez odobrenja nadređenih.

Prema neslužbenim informacijama, novimenovani trojac na čelu Zabavnog programa HTV-a nije u dobrim odnosima pa će biti zanimljivo promatrati kako će se sada stvari odvijati. Toga su svjesni i šefovi HTV-a pa pokušavaju što hitnije pronaći novo riješenje. Kao najizgledniji kandidat za upražnjenu funkciju spominje se Branko Uvodić, ali on to ne želi. "Ni slučajno! Ne pada mi to ni na kraj pameti! Hvala, ne bih", rekao je Uvodić Jutarnjem.

Ako se Uvodić ne prihvati posla, navodno bi mogao biti doveden i čovjek izvan kuće koji bi Zabavnom programu trebao vratiti dane stare slave.

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika