06.05.2009. / 15:06

Autor: Andrea Belin

Ona bi obojicu: Ivana Paris izmjenjivala nježnosti s Bubijem pa s Marijem

Aktualni mister poljubio je svoju miljenicu, a Mario joj je masirao leđa, dok je ona povremeno od ugode glasno stenjala, što je izazvalo pažnju svih ostalih farmera

Osim Bubija, Ivanu zanima i MarioOsim Bubija, Ivanu zanima i MarioNakon što je Ante Gotovac svima javno obznanio koliko je Ivana Paris zavela muškaraca na Farmi, ona ne odustaje i dalje privlači pažnju muškog dijela ekipe i izmjenjuje nježnosti gdje god stigne.
Najprije se požalila Dini Bubičiću da ju boli zglob i naravno, očekujući da će nešto poduzeti. "Dino, molim te, uzmi zglob i poljubi ga", dobacila je Simona na što je Dino upitao koji zglob, na što je Gianna dobacila: "Vaginalni", kazala mu je. Dino se samo nasmijao i zagrlio Ivanu, a ostali farmeri su prasnuli u smijeh.

Aktualni mister poljubio je svoju miljenicu, a Simona je nastavila provocirati: " Ona bi onaj francuski poljubac. Znate koji je to? Onak' s jezičkom", objasnila im je Simona. Nastavila ih je nagovarati i upitala jesu li zaljubljeni jer izgledaju "ko golupčići". Međutim, Dino nije baš reagirao na to pitanje, pa je Simona dobacila da nije mislila ozbiljno.

Kasnije se Dinu i Ivani u izmjenjivanju nježnosti pridružio i Mario. Mario je masirao Ivani leđa, a ona je povremeno od ugode glasno stenjala. "Ajme, ovo je dobro... Mario, kao da sam u nekom drugom svijetu, na nekoj mašini", priznala je Ivana. Očigledno je zajedničko druženje u malo intimnijoj atmosferi kod nekih farmerica izazvalo ljubomoru.

Primjerice, Sonja koja je u tom trenutku prala zube, ali to ju nije spriječio da pita Maria zašto nju nije nikada masirao."Mene, Mario, nisi nikad masirao. To je jedino što ti zamjeram na cijeloj ovoj farmi", dobacila je s četkicom u ustima.

Vezane vijesti

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić te nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris postali su roditelji. Kako piše Večernji list, Ivana Paris je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika