11.05.2009. / 14:57

Autor: Andrea Belin

Ryan O'Neal: Farrah Fawcett proživljava zadnje dane života

Premda su posljednje prognoze o zdravstvenom stanju američke glumice Farrah Fawcett bile više nego dobre, prava istina, na žalost, nije takva

Ryan će do posljednjeg trenutka biti s FarrahRyan će do posljednjeg trenutka biti s FarrahU ekskluzivnom intervjuu za magazin People, njezin dugogodišnji životni partner Ryan O'Neal otkrio je kako se zapravo drži njegova životna ljubav. Kazao je kako se o glumici i dalje brinu liječnici, međutim prema njihovom mišljenju Farrah živi posljednje dane svojega života. Toliko je slaba da više ne može ni jesti, dakle, hranu dobiva kroz infuziju, prikovana je za krevet i prestala je primati terapije.

Ryan se usudio priznati da više nema ni najmanje nade za njezin oporavak i potvrdio je nagađanja da se zloćudni tumor proširio na jetru. Unatoč svemu nije se ustručavao priznati kako i dalje voli svoju ljepoticu.
" Ovo je ljubavna priča, a ja ne znam kako da ovaj put odigram. Kada nje više ne bude, svijet koji poznajem više neće postojati", kazao je Ryan i otkrio kako je sačuvao Farrahinu kosu koju je izgubila zbog bolesti, a ta je kosa tri desetljeća bila svojevrsni simbol i njezin osobni zaštitni znak.

Kazao je kako ju je i njihov sin Redmon, koji trenutačno služi zatvorsku kaznu zbog problema s drogom, nedavno posjetio kako bi se posljednji put oprostio od majke. Ryan otkriva kako mu ipak nije kazao pravu istinu o njezinom stanju.

Podsjetimo, Farrah se već tri godine bori s rakom debelog crijeva, a sada je potvrđeno da se bolest proširila i na jetru. Prije mjesec dana bila je i na odjelu intenzivne njege u bolnici u Los Angelesu i u jednom trenutku je skoro i umrla. Međutim, vrlo brzo zdravstveno stanje se popravilo i Uskrs je provela kod kuće s obitelji. Unatoč velikoj borbi, glumica se trenutačno ne osjeća dobro, a tko zna koliko će dugo izdržati prikovana za krevet.

Vezane vijesti

Ryan O'Neal ne smije posjećivati sina narkomana

Ryan O'Neal ne smije posjećivati sina narkomana

Poznato je da se Redmond O'Neal, sin Ryana O'Neala i preminule glumice Farrah Fawcett već neko vrijeme nalazi u pritvoru gdje se liječi od droge.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika