11.05.2009. / 16:39

Autor: Anamarija Kronast

Sharon Stone snima u Srbiji

To su najavili producenti filma "The Weekend" Vladimir i Predrag Račić. Film bi trebala snimati producentska kuća Quentina Tarantina "A Band Apart"

Glasine o njezinom dolasku još nisu službeno potvrđeneGlasine o njezinom dolasku još nisu službeno potvrđeneAmerička glumica, pripadnicima jačeg spola zasigurno najpoznatija po ulozi u "Sirovim strastima", Sharon Stone navodno bi ove jeseni trebala snimati film u Srbiji. Naime, to su najavili producenti filma "The Weekend" Vladimir i Predrag Račić.

Film bi trebala snimati producentska kuća Quentina Tarantina "A Band Apart".
Osim plavokose ljepotice, kako tvrde producenti, potpisali su ugovore i s Dennisom Hopperom, Jessicom Biel, Lucy Liu i Michaelom Madsenom. Film bi se trebao snimati u Beogradu i na nekim planinskim dijelovima ove zemlje.

Proračun filma biti će u holivudskim razmjerima, a honorar ovih zvijezda iznositi će od milijun dolara na više. Hoće li zaista Sharon Stone ove jeseni snimati u srpskoj metropoli, teško je za povjerovati, no, kako god bilo, saznati će se vrlo skoro.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika