13.05.2009. / 12:36

Autor: Sandra Županić

ANKETA

Zagrepčani bi željeli napokon dočekati završetak gradnje Sveučilišne bolnice

U četiri mjeseca koliko je trajala anketa prikupili smo 6130 glasova glasova čitatelja

Od velikih projekata građani Zagreba najviše priželjkuju dovršetak izgradnje Sveučilišne bolnice. Važnim projektima za svoj grad smatraju i sanaciju odlagališta otpada na Jakuševcu i gradnju spalionice otpada, gradnju novih domova umirovljenika, gradnju Termi Zagreb te modernizaciju Zračne luke Zagreb.

Ovi podaci dobiveni su putem ankete koja se zajednički proveli zagrebačko izdanje Newsa i portal nacional.hr, a trajala je još od siječnja ove godine.

Ukupno je prikupljeno 6129 glasova, od toga poštom 3157 i 2972 putem interneta. Anketa je pokrenuta u siječnju ove godine, a čitatelji su mogli birati najvažnije od dvadesetak zapostavljenih zagrebačkih projekata. Glasovati se moglo putem kupona koji su izlazili u svakom broju Zagreb Newsu te na internetskom portalu www.nacional.hr.

U četiri mjeseca koliko je trajala anketa prikupili smo 6130 glasova glasova čitatelja, a najviše glasova (1039) glasova došlo je za obnovu Sveučilišne bolnice. Zagrepčanima je bitan projekt sanacije smetlišta na Jakuševcu sa 14,18 posto glasova, a velik udio (11,37 posto) dobio je projekt izgradnje novih domova za umirovljenike. Najmanje glasova dobio je projekt obnove Doma sportova, samo 33 glasa s udjelom od 0,34 posto ukupnih glasova.

Zahvaljujemo svima koji su se uključili u anketu i glasovali za projekte, a budući da je Sveučilišna bolnica dobila najviše broj glasova, odlučili smo javnost obavijestiti o stanju u kojem se trenutačno 
nalazi.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika