13.05.2009. / 14:02

Autor: Andrea Belin

Ivana Paris opet privlači pažnju pokazivanjem grudi, Simona prva duelistica

Dok Ivana pokazuje sise, Simona i Gianna se natječu koja će od njih napustiti u petak ovaj reality show. Oko toga su se čak uspjele i posvađati, no ipak su se pomirile

Ivana Paris se nakon svega rasplakalaIvana Paris se nakon svega rasplakalaNa Farmi i dalje ženski dio ekipe pokazuje svoje atrubute. Ovaj put je Ivana Paris pokazala grudi. Dok su ostale farmerice pripremale sastojke za piling i stavljale kreme na lice, Ivanu je mala neopreznost pri presvlačenju koštala zafrkancije na svoj račun. Muški dio ekipe jedva je dočekao da se tako nešto dogodi.
"A što se stvarno vidjelo? Je li to bila čista sekundica", u strahu je pitala Ivana farmere. Dino se samo nasmijao i kazao: "Da, ali to ti je sasvim dosta za naslovnicu", a Ivana se samo izjasnila da je jako zadovoljna izgledom svojih grudi.

Dok Ivana pokazuje sise, Simona i Gianna se natječu koja će od njih napustiti u petak ovaj reality show. Oko toga su se čak uspjele i posvađati. S obzirom da niti jedna ne želi ostati na Farmi, vršile su pritisak na ostale stanare da ih izaberu kao duelistice. "Daj me pustite na miru i nećeš ići vanka u petak i neću da te više čujem i prekini", vikala je Gianna na Simke, a Simona ju je tada upozorila da može zaboraviti njihovo prijateljstvo, ako je ne pusti da ona izađe. Takva izjava Giannu je natjerala u plač. Jecajući je komentirala kako ju na ovom imanju nitko ne poštuje. Kasnije se situacija smirila, "sestre" su se pomirile i Simke je izabrana za prvu duelisticu.

Osim sukoba bivše gole voditeljice i njezine trenutačno najbolje prijateljice, posvađao se Mario s Ivanom nakon što je misica rano ujutro htjela očistiti staju. Kako on to radi već mjesecima, smatra da je to njegov posao do kraja showa. Najviše mu je zasmetalo što je trebalo proći toliko vremena da se jedna od njih prihvati ovog posla, pa tvrdi ako nisu do sada, ne trebaju niti još tih nekoliko dana.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika