14.05.2009. / 12:57

Autor: Andrea Belin

Marina Perazić: Ante Gotovac laže da je mojim kćerima dao 300 eura, zbog Marije nosim narukvicu protiv uroka

Bivša farmreka si je u sat vremena provedenih na video chatu uistinu dala oduška i svim natjecateljima apsolutno sve što joj je bilo na umu

Marina se najviše okomila na Antu Gotoca i Mariju ŠtrajhMarina se najviše okomila na Antu Gotoca i Mariju ŠtrajhNije tajna da se tijekom boravka na Farmi, bivša članica skupine Denis&Denis, Marina Perazić i poduzetnik Ante Gotovac, najblaže rečeno nisu slagali, a ni nakon odlaska sa imanja ne mogu naći zajednički jezik. Naime, Marina si je u sat vremena provedenih na video chatu dnevnik.hr-a dala oduška i Anti rekla apsolutno sve što joj je bilo na umu. Između ostalog, demantirala je šuškanja da je tijekom njezinog boravka na Farmi, Ante financijski pomagao njezine kćeri.

"Ante govori da je mojim kćerima dao 300 eura?! Zanimljivo kako su mi one to prešutjele. Slatko je to od njega, ali mislim da je ovoga puta malo pretjerao. On je svaku osobu na Farmi pokušao diskreditirati", kazala je Marina. Što se tiče odnosa s Marijom Štrajh, još uvijek joj nije jasno oko čega su se one konstantno sukobljavale.

"Ne znam kakav ona ima problem sa mnom. Upoznala sam je još kao 16-godišnjakinju, kada je imala simpatični punkerski imidž. Zajedno smo odrastale s riječkom rock scenom, a kasnije sam bila prvi gost u njezinoj emisiji 'Lizalica'. Ne znam što se dogodilo, ali mislim da prije svega ona ima problem sama sa sobom. Ne mislim i dalje ništa loše o njoj, ali za svaki slučaj nosim narukvicu protiv uroka", priznala je najstarija bivša stanarka showa.

Premda je teško za povjerovati s obzirom da se svaki put žestoko borila u ringu, Marina je kazala da je s nestrpljenjem isčekivala trenutak kada će napustiti show. Međutim, priznala je da je bilo i nekoliko lijepih trenutaka kojih će se uvijek rado prisjećati.

Pričala je i o razlozima raspada grupe Denis&Denis, ispičala se Vajti što je kuhala na svinjskoj masti, a najavila je i svoj povratak na glazbenu scenu. Kazala je kako najprije ima u planu smršaviti, a nakon toga će potražiti ljude koji bi voljeli s njom surađivati.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika