15.05.2009. / 12:51

Autor: Anamarija Kronast

Ekskluzivno: Žene se Goran Ivanišević i Tanja Dragović

Par je odlučio u Americi ozakoniti svoju vezu, a zasad se samo zna da je iz Hrvatske na vjenčanje otputovao Tanjin prijatelj i vizažist Tomo Vrban. Dakako, svadbi će prisustvovati i roditelji, kao i rodbina mladenaca koja je također presretna što će par, koji već ima dvoje djece: kći Amber Mariju i sina Emanuela, konačno ozakoniti svoju vezu

Tanja i Goran vjenčat će se u AmericiTanja i Goran vjenčat će se u AmericiKada danas Goran Ivanišević svoju dugogodišnju zaručnicu Tanju Dragović odvede pred oltar i konačno izgovori dugoočekivano sudbonosno "da", svi "grijesi " iz prošlosti zauvijek će pasti u drugi plan.

Naime, kako doznajemo, par je odlučio u Americi ozakoniti svoju vezu, a zasad se samo zna da je iz Hrvatske na vjenčanje otputovao Tanjin prijatelj i vizažist Tomo Vrban.

Dakako, svadbi će prisustvovati i rodbina mladenaca koja je također presretna što će par, koji već ima dvoje djece: kći Amber Mariju i sina Emanuela, konačno ozakoniti svoju vezu.

I, to po kalifornijskom zakonu, šuškaju zlobnici, po kojemu se u slučaju rastave sva imovina dijeli po pola. Detalje oko svadbe par brižno čuva, a iako se svojedobno estradnim kuloarima šuškalo kako namjeravaju ekskluzivne fotografije prodati nekom domaćem magazinu, recesija i trenutačno ne baš blistavo ekonomsko stanje, brzo su ugasnuli takva glasna šaputanja.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

registracija
18/6/08

bas, 15.05.09. 16:04

jel moguće?!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika