15.05.2009. / 16:21

Autor: Andrea Belin

Farmeri upozorili Ivanu Paris: Mogla bi oprati gaćice!

Nakon što je već nekoliko puta izazivala skandale na seoskom imanju u Ivanić Gradu, Ivana Paris opet je u središtu pozornosti. Naime, Dino je primjetio da na sebi ima prljavo donje rublje

Dok se skidala Ivana je pokazala gaćiceDok se skidala Ivana je pokazala gaćiceIvana se prije spavanja presvlačila u pidžamu pa je gazdi Dini okrenula stražnjicu. Misteru nisu promakle Ivanine gaćice te je komentirao: "Ivana mogla bi oprati gaćice da ti ne budu tako žute", kazao joj je na što se ona nije previše obazirala, štoviše samo je nastavila svoje pripreme za počinak.

Petra Maroja je odlučila sa Sonjom podijeliti mišljenje o muškarcima komentirajući da voli grubijane. "Ne volim muškarce koje treba odgajati. On mora biti jači od mene karakterno, život me tome naučio, jer živim sama od 16 godine. Ne volim razmažene muškarce, volim kada mene netko vodi", počela je Petra, a Sonja je samo dodala kako ni ona ne voli dečke kojima treba glumiti dadilju. Kasnije se Sonja pohvalila svojim "sposobnostima".

"Moj dragi ti mene zove transformer, jer ja mogu biti ovakva kao djevojčica, a i seksi. Prvo mogu biti zaigrana kao djevojčica, a mogu biti i vamp. To je karakteristika nas glumaca, možemo se uobličiti u sve što trebamo", kazala je Sonja.

Poslijepodne su farmeri proveli razgovarajući o boravku u ovom relity showu. Ivana je tada primijetila kako jedna osoba nije zadovoljna Dinovom raspodjelom dukata. Dino je tada povisio ton na misicu: "Ivana od koga si čula da ja ne cijenim nečiji rad", na što je Ivana kazala ovotjednom gazdi kako je Simona komentirala da se konstantno trudi, a on ju samo kritizira. Dino je samo komentirao kako mu je dosta ogovaranja iza leđa i kako mu nitko ništa neće reći u lice. Razgovaralo se i tome tko nikada na Farmi nije bio sluga. Ispostavilo se da se jedino u tome još nije okušala Petra. S obzirom da su obje sluškinje ujedno i duelistice, Petra je dobila zadatak da im nosi hranu.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

registracija
21/3/09

dannyded, 16.05.09. 17:04

haha


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika