16.05.2009. / 17:16

Autor: Hina

Animacija posrnule industrije: Putin ponosno pokazao svoju novu Ladu Nivu

Putin je još u ožujku radnicima AvtoVAZ-a, u kojemu francuski Renault posjeduje 25 posto udjela, rekao da namjerava kupiti Nivu

Foto: ReutersFoto: ReutersRuski premijer Vladimir Putin u subotu je pokušao potaknuti posrnulu rusku automobilsku industriju pokazavši se pred novinarima u Sočiju u svojoj novoj Ladi Nivi, automobilu domaćega proizvođača AvtoVAZ-a.

Putin je još u ožujku radnicima AvtoVAZ-a, u kojemu francuski Renault posjeduje 25 posto udjela, rekao da namjerava kupiti Nivu. Automobil u maskirnim bojama odudara od automobila mnogih ministara u vladi koji su u poreznim karticama naveli kako posjeduju automobile poput Mercedesa i Porchea.

U programu ruske televizije prikazan je zadovoljni Putin kako poziva novinare da se povezu s njim. Otkrio je da će sa svojom novim automobilom ići na pecanje i nije želio otkriti cijenu. "Sada su ovi automobili na sniženju, pa ih možete kupiti povoljnije", rekao je jednome novinaru.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika