18.05.2009. / 09:29

Autor: Katarina Zorić

Video: Kontroverzni nogometaš Siniša Mihajlović plakao u Međugorju

Mihajlović je u Međugorje došao sa skupinom talijanskih humanitaraca koju predvodi novinar Paolo Brosio, a koji su odlučili pomoći gradnji centra Ivana Pavla II, piše Večernji list. U Centru će biti smještena djeca bez roditeljske skrbi, a bit će smješten pokraj Međugorja

Siniša Mihajlović tijekom Domovinskoga rata otvoreno se stavljao na stranu Srbije i njihove velikosrpske idejeSiniša Mihajlović tijekom Domovinskoga rata otvoreno se stavljao na stranu Srbije i njihove velikosrpske idejeKontroverzni srbijanski nogometaš Siniša Mihajlović posjetio je poznato hercegovačko svetište Međugorje. To ne bi bilo ništa čudno da nije riječ o čovjeku koji je za vrijeme agresije na Hrvatsku i rata u BiH davao žestoke pristrane izjave, a hvalio se i prijateljstvom s Arkanom.

Mihajlović je u Međugorje došao sa skupinom talijanskih humanitaraca koju predvodi novinar Paolo Brosio, a koji su odlučili pomoći gradnji centra Ivana Pavla II, piše Večernji list. U Centru će biti smještena djeca bez roditeljske skrbi, a bit će smješten pokraj Međugorja.

Navodno je Mihajlović sam potražio novinara Brosia kada je čuo da se sprema put za Međugorje te je rekao da želi pomoći djeci. Najveće su iznenađenje u Međugorju bile Mihajlovićeve suze. "Sve ovo mi je lijepo iskustvo, ali najviše me ispunio odlazak vidjelici Mirjani. Inače sam jako tvrda osoba, ali sam ovdje zaplakao nekoliko puta. Došlo mi je samo od sebe. Kad sam izašao iz prostorije gdje je bilo ukazanje, osjećao sam se sav slobodan. Čudan neki osjećaj", izjavio je Mihajlović novinarima.

Sada već bivši trener Bologne, Mihajlović je u Međugorju boravio samo jedan dan, ali je rekao da će uskoro ponovno doći u ovo poznato svetište. Najavio je da će sa sobom dovesti i svoju obitelj kojima je sada iz Međugorja donio niz suvenira.

Vezane vijesti

Rossi zamijenio Mihajlovića

Rossi zamijenio Mihajlovića

Uprava talijanskog nogometnog prvoligaša Fiorentine odlučila se na smjenu trenera. Umjesto Srbina Siniše Mihajlovića (42) postavljen je domaći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika