20.05.2009. / 16:04

Autor: Andrea Belin

Nož u leđa: Ivana Paris izabrala Dinu za duelista

Na iznenađenje sviju, Ivana Paris je također svoju šibicu dala misteru. Nakon odabira, Ivana se počela plakati, a Simona ju je tješila

Ivana se kasnije žalila SimoniIvana se kasnije žalila SimoniNa seoskom imanju u Ivanić Gradu vodila se žestoka borba oko izbora prvog duelista. Nakon svih napetosti oko izbora, većina stanara odlučila je da će se Dino boriti ovog petka u ringu. Na iznenađenje sviju, Ivana Paris je također svoju šibicu dala misteru.

Nakon odabira, Ivana se počela plakati, a Simona ju je tješila.
"Ja se osjećam kao idiot jer ja njega dva mjeseca hvalim i sve. I stalno se s njim slažem i sada sam mu dala šibicu", rekla je Ivana u suzama dok je Simona kazala da je uvijek čvrsto stajala iza svojih riječi pa tako i sada.

"No meni je riječ svetinja i tako sam morala dati Dini šibicu", kazala je Simona. Tada se u razgovor uplela i Petra te odbrusila Ivani: "Ali mogla si onda meni dati šibicu, ja se sad osjećam krivom. Mogla si birati", kazala joj je Petra na što je Ivana priznala kako nije mogla odlučiti želi li izgubiti nju ili Dina.

Kako bi smirila situaciju, ovotjedna gazdarica Simona odlučila je "ljubavnike" poslati na izlet. Kada su otišli, Petra i Simona su čitale almanah iz kojeg je Dino učio, te vidjele stihove koje je podcrtao, "Za tebe sam htio sve na svijetu, tebi je bio svejedno". Djevojke su zaključile da su stihovi upučeni Ivani i da je to jedan od dokaza da se mister zaljubio.

" U zadnjih deset dana Ivana je ignorirala Dinu zbog svega kako se on ponaša. I sada je on nešto počeo osjećati", kazala je Simke.

Navečer su se Ivana i Dino s mentorom Jožom vratili s izleta i bili su prilično dobro raspoloženi, a Simona ih je u čudu upitala: "Što ste se vi napili?" Dino je tada skinuo Ivanu s kola i uzbuđeno prepričavao ostalim farmerima što su radili na izletu.

No, rano ujutro, Ivana je koketirala i s Marijem. Dok ga je promatrala kako čisti konjušnicu, umjesto da mu pomogne, naslonila se na zid i promatrala. Mario joj je kasnije priopćio kako više ne želi biti u konjušnici u isto vrijeme kada je i ona tamo.

"Ja ne idem u istu vrijeme kada Ivana ide u konjušnicu, jer samo tepa: Ljubavi, Zelenika, jesi li gladna", ismijavao je Mario Ivanu.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika