21.05.2009. / 15:56

Autor: Andrea Belin

Test samo za hrabre muškarce: Otkrijte uživa li ili glumi orgazam

Kako vas sljedeći put ne bi prevarila( čakni u najboljoj namjeri), otkriti ćemo vam nekoliko načina kako možete sami zaključiti je li zaista uživala do kraja ili je i ovaj put prešutjela istinu

Saznajte glumi li vaša partnericaSaznajte glumi li vaša partnericaZna se da većina žena odglumi orgazam kako ne bi povrijedile svoje partnere. Ponekad je zaista teško ustanoviti uživa li zaista u spolnom odnosu ili se pretvara. No, kako vas sljedeći put ne bi prevarila, otkriti ćemo vam nekoliko načina kako možete sami zaključiti je li zaista uživala do kraja ili je i ovaj put prešutjela istinu!

1. Provjerite disanje

Naravno, pri tome se ne misli da provjeravate je li vaša partnerica ostala bez daha u doslovnom smislu. Ako niste znali, tijekom doživljavanja orgazma, disanje je ubrzano, a često puta je popraćeno i jačim uzdisajima. Nemojte se uplašiti ako zvukovi budu jače frekvencije jer to znači da je ona zaista uživala u svemu što ste napravili. Kada nastupa faza orgazma, ubrzava se puls jer je nekim organima potrebno više kisika. Dakle, primijetite li da diše ubrzano, do kraja ju dijele samo sekunde. Stoga, ako ne primjećujete te nikakve promjene, vaša partnerica je orgazam odglumila. Iz kojeg razloga, morati ćete saznati sami.

2. Obratite pažnju na njezine kretnje

Ako je cijelo vrijeme u istom položaju i ne pokazuje zainteresiranost za seksom, mala je vjerojatnost da će doživjeti vrhunac. Naravno, postoji mogućnost ako dobro poznajete njezine slabe točke i u kratkom vremenu možete u njoj probuditi želju za seksom. Međutim, ako je počela savijati prste na nogama ili se baca po krevetu, još samo jedan pokret i ona je korak do orgazma.

3. Zajednički ritam

Ako se za vrijeme seksa možete potpuno uskladiti i pronaći zajednički ritam, oboje ste na dobrom putu da uživate do kraja. Identičnih slabih točaka ima jako malo, no, vjerujemo da ste ih već pronašli. Ako niste, eksperimentirajte. Možda je ovo idealna prilika da otkrijete koje poze i pokreti njoj i vama savršeno odgovaraju. Ako ne reagira na apsolutno ništa, promijenite položaj i nastavite tamo gdje ste stali.

4. Položaj ruku

Položaj ruku itekako može otkriti uživa li ona u seksu. One mogu biti bilo gdje, samo ne smiju biti pripijene uz njezino tijelo jer to može samo značiti da joj je jako dosadno. Ako vas pritišće na vašim ramenima, guzi ili oko bokova, na dobrom ste putu da ju zadovoljite. Ako se čvrsto hvata za jastuk ili plahtu, ne moramo vam ni reći koliko uživa i koliko joj malo treba da doživi orgazam.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika