24.05.2009. / 10:37

Autor: Martina Čizmić

Video: Tony oduševio prepunu Arenu

Publika, većinom sačinjena od mlađe populacije pratila je svaki njegov pokret sa oduševljenjem i uz glasnu podršku

Gužva na ulazu u Arenu (I.Š.)Gužva na ulazu u Arenu (I.Š.)Dva uzastopna u potpunosti rasprodana koncerta mogla su to najaviti, ali jučerašnji koncert u Areni Zagreb donio je konačnu potvrdu. Tony Cetinski uistinu je kralj hrvatske estrade.

Dvadeset tisuća ljudi koji su sinoć jedva dočekali izlazak na pozornicu svog idola, od prve je do zadnje pjesme pjevalo u glas sa Cetinskim.

Na pozornici ga je pratio bend od 13 glazbenika i pjevača, a nastup su dodatno podigli plesači.

A pjevalo se sve. Od prvih do posljednjih hitova, sve u jedan glas. Publika, većinom sačinjena od mlađe populacije pratila je svaki njegov pokret sa oduševljenjem i uz glasnu podršku.

Posebna je poslastica bila nastup finalista showa "Hrvatska traži zvijezTony je napravio pravi show (I.Š.)Tony je napravio pravi show (I.Š.)du" koji su zajedno sa Tonyem izveli pjesmu "Nek' te zagrli netko sretniji", dok je cijela dvorana bila na rubu suza tijekom pjesme "23. prosinac" koju je Cetinski posvetio svom velikom prijatelju i tragično preminulom Toši Proeskom, ali i drugim velikim ljudima poput Dražena Petrovića, Mate Parlova, Ane Rukavine, Đorđa Novkovića i Zdenka Runića.

Drugi koncert, koji je na rasporedu danas zasigurno će ponoviti jednako dobru atmosferu sinoćnjeg.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika