24.05.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Jelena Rozga: Ako Kerum pobijedi, ja ću biti gradska pročelnica za kulturu

Splitska pjevačica Jelena Rozga jedna je od ovogodišnjih finalistica na nadolazećem Hrvatskom radijskom festivalu. Otkako je otišla iz grupe Magazin i započela solo karijeru ovo je njezin prvi nastup na tom festivalu koji će se ove godine održati u Opatiji. Tu krhku djevojku godinama smo poistovjećivali isključivo kao pjevačicu grupe Magazin, no ona je hrabro otišla od tamo i krenula vlastitim putem. A ovih se dana zainteresirala i za politiku, te se priključila Željku Kerumu

Jelena RozgaJelena RozgaŠto se tiče njezina glazbenog izričaja, on je i dalje vrlo sličan onome u grupi, a kako i ne bi kad i dalje oko njezinih pjesama glavnu riječ vodi splitski skladatelj Tonči Huljić. Odobravao netko to ili ne, činjenica je da svi njegovi pjevači imaju itekako puno posla.

Jelena Rozga dokaz je kako je zabavna glazba u posljednjih godinu dana sve slušanija i više je onih koji će doći na njezin koncert ili pak poželjeti da im ona pjeva na svadbi. Iako je već ušla u tridesetu, splitska pjevačica ne izgleda starije od 25. Pazi što jede, prvo opuštanje mišića rješava prirodnim kozmetičkim tretmanima jer je, kako tvrdi, lijena joggirati svaki dan po Marjanu.

EXTRA: U Splitu ljudi uvijek vole ići linijom manjeg otpora. Lakše je u kozmetički salon, nego joggirati recimo.
- Zato ja nikada nigdje drugdje ne bih mogla živjeti nego u Splitu jer je to moj grad, tu su svi moji prijatelji i obitelj, ali isto tako često sam u Zagrebu zbog posla. Imam naravno i tamo prijatelje i lijepo se zabavim, ali se opet uvijek vraćam u Split jer doma je najljepše. I ne bih rekla da smo mi Splićani lijeni, nego jednostavno uživamo u lijepim stvarima, možda je to zbog mirisa mora, tko to zna. (Fotografija: Josip Regović)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika