25.05.2009. / 11:51

Autor: Andrea Belin

Maybe baby: Simona ponovno misli da je trudna

Simke je pred Petrom kazala kako misli da je trudna. Ne može vjerovati da je samo jedan dan imala mjesečnicu pa se pokušala prisjetiti kada se zadnji put seksala s Antom

Simke žarko želi bebuSimke žarko želi bebuPremda se već nekoliko puta pitala je li možda u blaženom stanju, Simonu opet muči kašnjenje mjesečnice.
Naime, Simke je pred Petrom kazala kako misli da je trudna. Ne može vjerovati da je samo jedan dan imala mjesečnicu pa se pokušala prisjetiti kada se zadnji put seksala s Antom.

"Kad smo ja i Ante spavali? Prije 'Farme' nismo tjedan dana, tak nešt', jer je bio živčan. Ili jesmo? Čekaj da se sjetim nije ili... jesmo u četvrtak? Prvi put kad smo išli na farmu nismo, kad je bio živčan. Onda kad smo zaružili. A sad, drugi put, u četvrtak, tak nešt' je bilo, ili tjedan dana prije toga", pokušavala se sjetiti, međutim kazala je da Ante uvijek pazi pa joj zaista nije jasno postoji li mogućnost da mala Gabi dobije sestru ili brata.

Prije nego li je počela razmišljati o trudnoći, Simke je pred Marijem i Dinom otkrila kako si želi povećati usne.
Ivana Paris je kazala da je to već učinila, te da joj je baka nakon zahvata pohvalila izgled. Simona je na to rekla da ona ne želi u svoje usne stavljati silikone, već razmišlja da joj injekcijom ubrizgaju masno tkivo iz stražnjice. Mario i Dino u čudu su slušali razgovor i na kraju rasprave o silikonima, samo su kazali. "Što? Fuj, fuj!"

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika