27.05.2009. / 15:10

Autor: Andrea Belin

Naučite kontrolirati situaciju u krevetu!

Sigurno niste jedina žena na svijetu koja sanja o seksu koji će trajati jaaaako dugo. Zna se da muškarci kada se bliže svom vrhuncu, teško kontroliraju situaciju da bi ga zaustavili. No, ima i onih koji su toliko sebični i baš ih boli briga do koje je faze došla njihova partnerica, važno im je da su zadovoljili svoje potrebe. Preuzmite već jednom na sebe tu odgovornost i kontrolirajte situaciju! Saznajte kako!

1. Mijenjate poze!

Preuzmite inicijativuPreuzmite inicijativuVećina parova nakon nekog vremena otkrije koje poze im najbolje odgovaraju. Kada shvate u kojem položaju najlakše dožive orgazam, ne žele ništa promijeniti i svaki put se igraju u krevetu istim redoslijedom. Međutim, mijenjanje poza može usporiti doživljavanje, ovaj put, njegovog orgazma. Osim toga, isprobati ćete nove stvari, a to nikako ne može biti loše. Na taj način možete otkriti još neke pokrete za koje do sada niste znali da vas uzbuđuju. Vjerujte istraživanje može biti prilično uzbudljivo!

2. Vodite glavnu riječ, budite gore!

Ako niste do sada, vrijeme je da vi preuzmete inicijativu i da kažete što, kako i gdje. To ćete najlakše postići ako budete na njemu. Na taj način možete odrediti ritam seksa. Ako osjetite da je pri kraju, usporite, ako primijetite da mu je dosadno ubrzajte. Vjerujte ovo im je jedna od omiljenijih poza tako da se neće buniti što god vi napravili. Počne li vam smetati da se konstantno gledate, okrenite mu leđa. Vjerujte, u ovoj pozi ćete ga preduhitriti.

3. Zaustavite igru!

Naravno, to ne znači da se morate dići iz kreveta, obući i od svega dići ruke. Ako to napravite razočarati ćete njega, a vjerujte i sebe. Nema ništa gore od seksa koji nije završen kako treba. Na trenutak stanite i zadovoljavajte se oralno. To također može biti jako uzbudljivo, u nekim trenucima čak i bolje od pravog seksa.

4. Pomognite mu da se kontrolira!

Ako je vaš partner jedan od onih koji svaki put misle kako bi zadovoljili svoje potrebe, takav dečko vam zaista nije ni potreban. Ali, ako se trudi zadovoljiti i vas, no uvijek vas preduhitri koliko god se trudio, problem se da riješiti na vrlo jednostavan način. Kroz razgovor pokušajte saznati koje mu tehnike mogu pomoći da izdrži duže. Upoznajte njegovo tijelo i slabe točke u potpunosti i prema tome kombinirajte seksualne igrice.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika