29.05.2009. / 10:25

Autor: Totalsport

Video: Faul brutalniji od Taylorova nad Eduardom

Znatno gore od Eduarda u dvoboju Arsenala i Birminghama u veljači 2008. prošao je igrač Carara Kicksa, Oupa Ngulube. Njega je sumanutim startom uz aut liniju (!) unakazio Felix Muamba-Musasa na utakmici prvenstva Južne Afrike i prelomio mu potkoljenicu poput suhe grančice

Niti Eduardo da Silva nije prošao tako loše: u južnoafričkome nogometnom prvenstvu igrač Black Acesa nagazio je na potkoljenicu igrača Carara Kicksa i potpuno mu je prelomio.

Znatno gore od Eduarda u dvoboju Arsenala i Birminghama u veljači 2008. prošao je igrač Carara Kicksa, Oupa Ngulube. Njega je sumanutim startom uz aut liniju (!) unakazio Felix Muamba-Musasa na utakmici prvenstva Južne Afrike. Muamba je svog protivnika u punom trku nagazio đonom i prelomio mu potkoljenicu kao suhu grančicu, a težina nanesene ozljede zapanjila je igrače obje momčadi, pa i samog krivca, inače kapetana svoje momčadi.

Dakako, Muamba je isključen te je bez prigovora napustio teren, a poslije nesreće se obratio javnosti pismom u kojemu se ispričava svima živima i navodi koliko je i njemu teško.

- Oupa, ostaj mi dobro, budi jak i neka te Bog blagoslovi, brate. Ja se i dalje pokušavam nositi s onim što se dogodilo i osobno ću te nazvati - poručio je autor starta na kojemu bi mu mogli pozavidjeti i stari krvnici poput Andonija Goikoetxee, Vinnieja Jonesa, Roya Keanea ili Martina Taylora.

Kakva je Ngulubeova sudbina i hoće li uopće moći hodati bez pomagala još je neizvjesno, kao i kazna koja će sigurno snaći Muambu. A ona bi morala biti prilično duga, iako ovaj nogometaš tvrdi da dosad nikoga nije "polomio". Ovim je potezom, čini se, nadoknadio sve "propušteno".

Upozorenje: video koji se nalazi na donjim linkovima toliko je brutalan da se ne preporučuje osjetljivim čitateljima. Dovoljno je reći: ozljeda je ružnija od Eduardove.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

registracija
29/5/09

MetaGuru, 29.05.09. 17:25

sumnjiva mi je ta noga - uopće nije bilo poluge, pukla pri prvom kontaktu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika