29.05.2009. / 16:36

Autor: Nacionalova redakcija

Ivana Paris: Pohlepa za dukatima

Pretposljednji tjedan na seoskom imanju se stvorila posebna nervoza jer se svi nadaju glavnoj nagradi, a i zanima ih tko će na kraju osvjiti sve dukate. Farmerima se čini da je najzainteresiranija bivša miss Universe

Ivana Paris i Petra Maroja za ručkomIvana Paris i Petra Maroja za ručkomFarmerke su u šifriranom razgovoru spomenule stanje dukata pojedinih polufinalista. Raspravljale su o situaciji nakon današnjeg dvoboja i zaključile da su moguća dva scenarija. 'Da tako ispadne, onda ja ne bih imala najmanje dukata.', zagonetno je zaključila misica. Petra je objasnila: 'Imala bih više nego Mario, jer ih sada imaš 38, a Mario ih ima 79.'. Petrina rečenica je Ivani ozarila lice te je tako misica zaključila kako postoji i drugi rasplet situacije u kojem bi upravo ona imala najmanje dukata.

Petra i Ivana su tako aludirajući na večerašnji dvoboj između Dina i Simone pokušale predvidjeti budući rasplet situacije u finalu. Ivana je s Petrom podijelila i planove za budućnost. Misica smatra kako bi bilo najbolje da joj muž ima svoj posao, jer bi onda ona imala vremena za sve. 'Ja bi tako dok djeca ne krenu u školu i onda poslije da mi muž nešto radi te da mu onda ja poslije mogu pomagati.', objasnila je Ivana Petri.

Iako je ujutro pričala o mogućem ispadanju Dina, Ivanu je zanimalo što mister misli o njoj. Petra je tada rekla: 'Rekao mi je da osjeća nešto prema tebi, ali da te u početku izbjegavao.' Petra je objasnila Ivani i svoj odnos prema njoj i Mariju: 'Ja i Mario smo se poznavali prije nego što smo ušli i imali smo povjerenja jedno u drugo, a tebe nismo poznavali i zato smo imali takav odnos.'

Farmer Mario je upozorio Ivanu da kada nešto započne raditi ne može stalno uzimati pauze i odmarati se. Ivana mu je na to odbrusila: 'Jel' si ja mogu uzeti malo odmora?' Mario joj je objasnio: 'Nemoj da mi radimo, a ti da se odmaraš. Napravi to do kraja, pa ćemo se odmarati.' Ivana i Mario su se zakvačili i oko salate za dueliste, jer je Ivana prema Marijevom mišljenju za Dina i Simonu izdvojila previše salate. 'Nije to puno kada se opere i kada se smanji bit će taman!', branila se misica gazdi.

Preostali trio na farmi je proveo dan radeći i zabavljajući se. Mario je stalno zadirkivao djevojke ometajući ih u njihovom poslu. Tako je Ivani spustio rajf te govorio da mora glumiti Rimljana na kočiji. Ivana je morala pjevati i pjesmu 'Ave Maria' na inzistiranje gazde. 'Nisam vam ja jukebox.', objasnila je Ivana Petri i Mariju i zaključila kako je umorna i iscrpljena. Na ručku je preostali tri jeo slastan roštilj, a Mario je rekao Ivani da oponaša Rimljana kako jede.

Tada je Petra odgrizla dio mesa, a Mario je zaključio da je njezin griz ipak previše pristojan za rimsko doba. 'Ivana, ajde puši k'o rimska pljugerica.', neumoran je bio Mario u svom nastojanju da zafrkava misicu. Večer na farmi je prošla u znaku zabave. Petra, Ivana i Mario su pjevali i plesali te se prije svega odlično zabavili. Kada se na radiju počela vrtjeti pjesma Ubijaš me usnama farmer Mario ju je odlučio zapjevati u ponešto drugačijoj interpretaciji: 'Ubijaš me prsima, znam te ja prasico iz Pazina, ubijaš me prsima, ali nećeš u vip-u više živjeti!' . Ivana se na to nasmijala i zaključila kako bi se mogla pridružiti Petri u treniranju S faktora. 'Pa ti bi i mogla, ali će ti se štanga potrgati!', našalio se gazda.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika