17.06.2009. / 11:49

Autor: Boris Bilas

Država Legiji oduzima imovinu: U vili Đinđićevog krvnika dječji vrtić ili policijska stanica

sud je utvrdio da je sporni dio vile Ulemek kupio novcem čije legalno porijeklo nije mogao dokazati. Pretpostavlja se da je do novca došao otmicom Vuka Bajruševića

Oduzeta vila Milorada Ulemeka LegijeOduzeta vila Milorada Ulemeka LegijeGlavni organizator ubojstva bivšeg premijera Srbije, Milorad Ulemek Legija ovih je dana izgubio još jednu bitku sa srpskim pravosuđem. Naime, osim što odslužuje višegodišnju kaznu zatvora, Legiji je u utorak odlukom suca Specijalnog suda u Beogradu oduzeto i vlasništvo vile od 178 metara kvadratnih.

Ulemeku je oduzeto vlasništvo njegove polovice vile, dok srpsko Specijalno tužiteljstvo još vodi spor nad drugim dijelom koji je u vlasništvu njegove supruge Aleksandre Ivanović.

Kako prenosi beogradski Blic, vrijednost oduzete imovine iznosi 250.000 eura, a sud je utvrdio da je sporni dio vile Ulemek kupio novcem čije legalno porijeklo nije mogao dokazati. Pretpostavlja se da je do novca došao otmicom Vuka Bajruševića.

Pred nadležnim beogradskim službama sada je odluka o prenamjeni Legijine vile, a pred njima su dvije opcije. Ulemekova vila u budućnosti će biti ili dječji vrtić ili policijska stanica.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika