18.06.2009. / 11:47

Autor: Anamarija Kronast

Velikodušna zvijezda: Brad Pitt donirao milijun dolara pedijatrijskoj klinici

Hollywoodska glumačka zvijezda Brad Pitt i članovi njegove obitelji dali su milijun dolara za otvaranje novog pedijatrijskog onkološkog odjela u bolnici u Missouriju

Brad i AngelinaBrad i AngelinaPremda mu u privatnom životu ne vbejtaju ruže, Brad Pitt nije zanemario ni svoje humanitarne aktivnosti.

Hollywoodska glumačka zvijezda Brad Pitt i članovi njegove obitelji dali su milijun dolara za otvaranje novog pedijatrijskog onkološkog odjela u bolnici u Missouriju, javlja BBC.

Odjel će biti otvoren u bolnici u Springfieldu, gradu u kojem su odrasli Brad Pitt, njegov brat i sestra, a bit će nazvan po njihovoj majci Jane. Bit će to prvi takav odjela na jugozapadu države Missouri.

Pitt je poznat po svojim humanitarnim doprinosima i pomogao je rješavanju stambenog pitanja određenog broja ljudi pogođenih uraganom Katrinom u New Orleansu.

Prošle su godine glumac i njegova supruga Angelina Jolie donirali milijun dolara za pomoć djeci pogođenoj ratom u Iraku.

Tijekom novinske konferencije mnogi su željeli konačno saznati pravu istinu o njemu i Angelini, no na takva pitanja glumac nije želio odgovarati.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika