19.06.2009. / 13:43

Autor: Anamarija Kronast

Šokantno otkriće: Morgan Freeman se deset godina seksao sa svojom usvojenom kćeri

Djevojka koja sada ima 27 godina svoju je “vezu” s Freemanom započela kada je on imao 62 godine! Još gore od toga je činjenica da je E’denu često vodio sa sobom na filmske premijere i držao ju čitavo vrijeme za ruku

Morgan i E'dena (Fotografija: Dailyfix)Morgan i E'dena (Fotografija: Dailyfix)Teško je zamisliti kako je Morgan Freeman, glumac koji je redovito glumio pozitivce, u stvarnom životu zapravo pervertit koji je čitavo desetljeće imao seksualne odnose s E'denom Hines, djevojčicom koju je odgojio zajedno sa svojom suprugom Myrom.

S druge strane, iz primjera Wooyyja Allena smo naučili da, strogo medicinski gledano, dijete nije "očevo" ako je usvojeno. S te bi strane bilo potpuno zakonski opravdano što je Morgan Freeman imao seks s djevojkom koju je svojedobno usvojila njegova prva žena Jeanette Adair Bradshaw, no zapravo su ju odgojili Morgan i njegova druga žena Myrna Colley-Lee.


Priču je prvi objavio The National Enquirer (unatoč skepticizmu, njihovi se tračevi najčešće pokažu točnima), pa mnogi možda i ne bi povjerovali da je čovjek koji je svojedobno glumio Boga, zapravo spavao sa svojom usvojenom pokćerkom, da Morgan i Myrna upravo ne prolaze kroz težak razvod. A otprije je poznato da slavni tijekom razvoda neštedimice "peru prljavi veš" koji su dotad brižno skrivali od očiju javnosti.

U svakom slučaju, djevojka koja sada ima 27 godina svoju je "vezu" s Freemanom započela kada je on imao 62 godine! Još gore od toga je činjenica da je E'denu često vodio sa sobom na filmske premijere i držao ju čitavo vrijeme za ruku ne strahujući da bi netko mogao otkriti pozadinu njihovog odnosa.

Izvori koji su priču povjerili američkom tabloidu naveli su sljedeće:

"E'dena je Myrny ispričala da ju je dok je bila tinejdžerka Morgan odveo na večeru kod njihovih prijatelja, tamo su oboje pili, a po povratku kući ju je zaveo. Od tada veza se nastavila idućih deset godina, a Morgan je djevojku u javnosti predstavljao kao svoju unuku.
Naime, razlika u godinama među njima je toliko velika da bi mu točno to mogla i biti.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika