19.06.2009. / 15:43

Autor: Andrea Belin

Bosanska misica biti će izabrana u Hrvatskoj

Izbor Miss Planete zemlje 2009. godine biti će izabrana 8. kolovoza na Hvaru, a na ovom najsunčanijem otoku, istovremeno će se birat i predstavnica Republike Hrvatske

Prošlogodišnja bosanska predstavnica Alisa Zlatarević (Foto: Dnevni avaz)Prošlogodišnja bosanska predstavnica Alisa Zlatarević (Foto: Dnevni avaz)Na izborima za Miss nikad kraja iznenađenjima jer skandali kao da su postali uobičajena pojava na takvim manifestacijama. Naime, predstavnica susjedne Bosne i Hercegovine za Izbor Miss Planete zemlje 2009. godine biti će izabrana 8. kolovoza na Hvaru, a na ovom najsunčanijem otoku, istovremeno će se birati i predstavnica Republike Hrvatske.

Vlasnik licence izbora za obje zemlje, Željko Ivanković, tvrdi da nije riječ o smanjenju troškova. On u svemu tome ne vidi ništa loše, štoviše smatra da je to idealna priliku da se zbliže dvije države.

"Stvar je u tome što sam vlasnik licence i za Hrvatsku i za BiH. Istina je da se ovakav spoj događa prvi put, i to što će izbor misice za obje zemlje biti na istom mjestu, u tome svemu vidim idealnu priliku za zbližavanje država", kazao je Ivanković i dodao da će se cijela manifestacija održati pod pokroviteljstvom grada Hvara.

"Bina će biti postavljena u centru grada, tako da očekujemo veliki broj posjetitelja. Ova su događanja odlična reklama za BiH", objašnjava Ivanković. Izbor za Miss planete Zemlje i ove će se godine birati na Filipinima.

Vezane vijesti

Obrazovni sustav u BiH - "kovačnica mržnje"?

Obrazovni sustav u BiH - "kovačnica mržnje"?

"Školokrečina“ je zbirka objavljenih tekstova Nenada Veličkovića u kojima autor govori o ozbiljnim propustima u obrazovnom sustavu BiH. Podnaslov… Više

Komentari

registracija
5/2/08

mrvabrada, 19.06.09. 18:41

Sva ova nasdtojanja de se konačno vrati povjerenje između Bošnjaka i Hrvata mislim da će u konačnici završiti kao i sa Slovencima Pogotovo što Hrvati u Bosni nemaju takoreći nikakva prava. Bilo bi dobro kada bi Europski povijerenik na temelju stvarnih podataka o zastupljenosti Hrvata u Federaciji stekao uvid kolika je to mizerna zastupljenost i to onih koji su se nekako preko veza u bošnjačkoj većini našli na takvim mjestima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika