22.06.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Bojan Jambrošić: Moj put od duhovne glazbe do nove hrvatske zvijezde

Pobjednik prve sezone reality showa “Hrvatska traži zvijezdu” 24-godišnji je Bojan Jambrošić iz Čakovca. Iako je njegov konkurent Zoran Mišić od samog početka showa slovio kao favorit, Bojan Jambrošić dobio je od gledatelja pedesetak glasova više. Možda ne zvuči previše, ali ipak je to bilo dovoljno za pobjedu i ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records

Bojan JamrošićBojan JamrošićBojan Jamrošić se glazbom počeo baviti već kao dječačić. S deset se godina sam prijavio na Dječji festival u Čakovcu. Za to čak nisu znali ni njegovi roditelji. Saznali su tek kad su ih nazvali iz organizacije festivala i rekli kako moraju dovesti dijete na probu.

"Rekao sam ocu da znam pjevati, pa zašto ne bih išao. On me svaki dan vodio na probe, doduše nezadovoljan jer me on vodio a ja sam pjevao pjesmu 'To je moja mama'."

Samo dan nakon pobjede Bojan Jambrošić već je jurio na nastup. On i ostali članovi zbora Bljesak, s kojima pjeva duhovnu glazbu, imali su dogovoren nastup na jednom vjenčanju. U zboru Bljesak Bojan Jambrošić već je dvije godine te iz Čakovca u Zagreb zbog toga tjedno putuje tri puta, dva puta tjedno na probe i minimalno još jednom nedjeljom kad pjevaju na misi. (Foto: RTL televizija)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Poziv na hrvatsko more: 'Letujte tamo gde su vam roditelji ratovali'

Poziv na hrvatsko more: 'Letujte tamo gde su vam roditelji ratovali'

"Tako lepa, a tako blizu" turistički je slogan s kojim su Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica nastupili u Srbiji, tržištu od kojeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika