23.06.2009. / 13:37

Autor: Nacionalova redakcija

Posljednji zahtjevi Simply Reda: raspoložena publika, najfiniji pjenušac i Mercedes S-klase

U backstageu ih čekaju sobe opremljene sofama i ogledalima te prigušeno i romantično osvjetljenje. Ne žele kavijar, crne zidove, humus ili dijetnu Colu kao što to vole neki izvođač

Simply RedSimply RedSve je već spremno za posljednji, oproštajni koncert grupe Simply Red koja sutra, u okviru svoje romantične turneje Greatest Hits 25, nastupa u Hali Tivoli. Pjevač Mick Hucknall i članovi benda stižu u Sloveniju u kasnim noćnim satima. Tako će moći incognito ući u hotelske sobe i zatim sutradan zabljesnuti na pozornici Hale Tivoli pred tisućama obožavatelja koji su na vrijeme nabavili svoju ulaznicu.

Iako bend tijekom turneje izvodi stare i poznate hitove, Mick je ipak odlučio vjernoj publici ponuditi malo drugačije i modernije aranžmane. Tako će pjesma ''Say You Love Me'' za koju Mick vjeruje da je najbolja pjesma koju je ikada napisao, dobiti novi ubrzaniji zvuk, kao i pjesma ''Your Mirror'' koja je već imala pomalo zastarjeli aranžman.

Karizmatični pjevač grupe Simply Red, kako i sam kaže, ipak ne planira u potpunosti otići u mirovinu i ostaviti mikrofon i olovku zauvijek, već samo krenuti drugačijim putem. Želi imati više vremena za svoju djevojku i kćerku koju su dobili prije dvije godine, te se mora i dalje pažljivo brinuti o vinskom podrumu na Siciliji i o rijeci u Irskoj gdje uzgaja losose i svojim primjerom podiže među ljudima svijest o očuvanju okoliša.

A kako bi nas Mick Hucknall i Simply Red posljednji put uživo oduševili evergreen-skladbama, produkcijska ekipa već je sve pripremila. U backstageu ih čekaju sobe opremljene sofama i ogledalima te prigušeno i romantično osvjetljenje. Ne žele kavijar, crne zidove, humus ili dijetnu Colu kao što to vole neki izvođači, ali očekuju ono esencijalno za njihovo potpuno zadovoljstvo u Ljubljani; to su najfiniji pjenušac, luksuzni Mercedes S-klase i što je najvažnije - raspoložena publika koja ih voli.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika