26.06.2009. / 09:35

Autor: Martina Čizmić

Još samo tjedan dana do Rokaj Festa

Jarun polako postaje meka za velike ljetne festivale i koncerte

Hladno PivoHladno PivoROKAJ FEST i ove godine donosi 3 dana sjajne svirke, puno dobrih vibracija, preko 30 bendova sa svih strana svijeta i sjajno druženje i zabavu za Rokaj generaciju!

Ono po čemu je Rokaj fest, uz sjajne izvođače, postao poznat očekuje Vas i ove godine – "non stop svirka" na dvije bine bez preklapanja termina i šankovi na kojima se ne čeka.

PETAK 3. srpnja:

HLADNO PIVO - Najpopularniji hrvatski rock band Hladno Pivo headlineri su prvog dana ROKAJ Festa. Gajnički punkeri spremaju specijalni show i izbor svojih najboljih pjesama za prvo pojavljivanje na jednom zagrebačkom festivalu! Nakon što su na Jarunu prije godinu dana svirali pred više od 25 tisuća ljudi, što je zablježeno na DVD-u "Knjiga želbe" koju ovom prilikom na "mjestu zločina" promoviraju, pokušat će svojim nastupom na Rokaj Festu ponoviti sjajno raspoloženje te nezaboravne večeri na zagrebačkom moru. Prije svirke na Rokaju pogledajte u četvrtak 25. lipnja na Drugom programu HTV-a u emisiji Vip Music Club LP kratki igrani film u crno bijeloj tehnici, koji su članovi naše najveće rock grupe snimili.

GATUZO - Žestoki zagrebački garage rock dvojac Gatuzo doalze na Rokaj Fest. U samo par godina postojanja etablirali su se kao jedan od najjačih mladih nadolazećih bendova. Mnogobrojne svirke u zemlji i okolici te osvajanje Porina za album "Noge/ruke/glave" doveli su ih do najave novog albuma čiji izlazak očekujemo u jesen, a prvi singl "Samo čovjek" slušat ćemo u petak na festivalu.

EMIR& FROZEN CAMELS - Nakon objavljivanja novog albuma "No pasaran" grupa Emir & Frozen Camels (EFC) promovirati će ga svirkom na glavnom stageu ROKAJ Festa. Sjajne kritike i uspjeh u regiji te suradnje s mnogim svjetskim zvijezdama (Cliff Williams iz AC/DC, Lenny Kravitz, Elliott Randall, US blueser Danny Shepard i dr.), i zvijezdama iz naše regije (El Bahattee, Rambo Amadeus, Van Gogh, itd.) EFC su zaslužili svoje mjesto na najvećem rock festivalu u Hrvatskoj.

MANDRILI - Nakon objavljivanja trećeg studijskog albuma "Tibet" i promijene imena zbog zahtjeva američkog benda istog imena Mandrili su krenuli žestoko. Na promociji novog albuma u RIjeci 200 ljudi je ostalo ispred kluba, a reakcije kritike i publike više su nego pozitivne! Svoju sjajnu svirku Mandrili će pokazati zagrebačkoj publici na velikom stageu Rokaja u petak.

ZBUNJENI - Makarski rockeri Zbunjeni upravo su objavili svoj album prvijenac za etiketu Denyken records pod producentskom palicom najeminentnijeg hrvatskog rock producenta Denykena. Svoju žestoku svirku promovirati će na second stageu Rokaj Festa u petak.

SEXY MOTHERFUCKERS - Veseli i samoironični Zadrani svojom su pobijedom na iDemo festivalu zaslužili čast da otvore ovogodišnji ROKAJ fest. Nakon zagrijavanja koje će odraditi na najvećem slovenskom open air festivalu - Rock Otočcu očekuje ih potpisivanje zasluženog ugovora za Menart. Njihova pjesma "Ajme meni nije mi dobro" već je našla put do mnogobrojnih slušatelja koji se pronalaze u njezinom tekstu, te je zagarantirani hit.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika