26.06.2009. / 13:31

Autor: Andrea Belin

Koncert: Severina i Bregović za 700 kuna

Cijena ulaznice za stajaća mjesta iznosi 150 kuna, sjedeća su 100 kuna više, a u ponudi su i Vip specijal ulaznice za koje treba izdvojiti 700 kuna. Doduše, u tu cijenu uključeni su hrana i piće

Severina je za nastup promijenila i boju koseSeverina je za nastup promijenila i boju koseDugogodišnji prijatelji i poslovni suradnici, Severina i Goran Bregović u ponedjeljak će na opatijskoj Ljetnoj pozornici prvi put održati zajednički koncert. Kako tvrdi sama pjevačica, nastup će se sastojati od tri dijela.
Najprije će se na pozornici pojaviti Severina, u drugom dijelu će nastupiti Bregović, a na kraju će zapjevati zajedno.

" Ja ću se fokusirati na svoj zadnji album, Goran će također promovirati svoj novi album ‘Alkohol', a pjevat ćemo i one hitove koji su nas obilježili i naše uspješnice svih ovih godina. Bit će to jedna lijepa opatijska večer", kazala je Severina i dodala da će se osim njih na pozornici zapjevati još nekoliko glazbenika, primjerice Zlatni dukati i ansambl Lado.

Cijena ulaznice za stajaća mjesta iznosi 150 kuna, sjedeća su 100 kuna više, a u ponudi su i Vip specijal ulaznice za koje treba izdvojiti 700 kuna. Doduše, u tu cijenu uključeni su hrana i piće.

Podsjetimo, prije dva mjeseca je Severinin menađer, Tomislav Petrović kazao kako Severina razmišlja i o zajedničkoj turneji sa svojim prijateljem. Hoće li pjevačica krenuti u realizaciju plana, saznati će se uskoro. (Fotografija: Tomislav Smoljanović)

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika