26.06.2009. / 13:52

Autor: Anamarija Kronast

Michael Jackson preminuo nakon injekcije Demerola

Odmah nakon što je primio lijek, pjevač je počeo teško disati, a liječnici su mu istog trena priskočili u pomoć, no on je potpuno ostao bez daha. Dok se gušio, pokušali su mu dati umjetno disanje, no i to je bilo bezuspješno

Michael Jackson Michael Jackson

Premda se danas tijekom dana očekuju nalazi obdukcije koji će konačno potvrditi stvarni uzrok smrti Michaela Jacsona, u medijima su već krenula nagađanja o tome zbog čega je umro kralja popa.

Naime, kako navode neki mediji, Jacksonu je pozlilo jučer popodne te se u svojem domu srušio, a do dolaska hitne pomoći pokušalo ga je reanimirati njegovo osoblje.

Neposredno prije nego je prestao disati, Michael Jackson dobio je injekciju Demerola, izuzetno jakog analgetika koji je po djelovanju sličan morfiju, javljaju svjetski mediji.

Odmah nakon što je primio lijek, pjevač je počeo teško disati, a liječnici su mu istog trena priskočili u pomoć, no on je potpuno ostao bez daha. Dok se gušio, pokušali su mu dati umjetno disanje, no i to je bilo bezuspješno.
The Sun donosi da se na snimci koja svjedoči o pozivu Hitnoj pomoći čuo samo dramatičan vapaj:
-Uopće ne diše!.

Liječnici su stigli za svega osam minuta, no Michaelu je tada više bilo nemoguće napipati puls. Reanimirali su ga čitavim putem do bolnice, a dežurni tim u UCLA pokušalavali su ga u život vratiti elektrošokovima i intubacijom, te su ga priključili na aparate za oživljavanje.

Nažalost, nakon dva sata preostalo im je samo da njegovoj obitelji priopće tužnu vijest.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika