26.06.2009. / 18:54

Autor: Hina

Berlusconi: Što ćemo bez žena? Pa nismo valjda homoseksualci?

Priznao je kako je možda pozvao jednog ili više "pogrešnih" gostiju, no smatra da nije učinio ništa nemoralno

Saga o seks-skandalima talijanskoga premijera nastavlja se u petak izmjenom taktike Silvija Berlusconija prema medijima.

"Talijani me vole ovakva kakav jesam: velikodušna, poštena, odana i pouzdana. I zato se i ne kanim mijenjati", rekao je u petak 72-godišnji premijer talijanskim novinarima.

Priznao je kako je možda pozvao jednog ili više "pogrešnih" gostiju, no smatra da nije učinio ništa nemoralno.

U međuvremenu su četiri članice talijanske Akademije pozvale na bojkot idućeg susreta na vrhu G8 koji će se od 8. do 10. srpnja održati u L'Aquili. Pozvale su da to učine i prve dame sedam industrijski najrazvijenih zemalja svijeta i Rusije te da ne doputuju u Italiju na sastanak. Bojkotom bi pokazale neslaganje sa seksističkim i uvrjedljivim ponašanjem talijanskoga medijskog tajkuna prema ženama, stoji u njihovu priopćenju objavljenu u četvrtak.

Prijedlog o bojkotu dosad je potpisalo 6500 žena.

No Berlusconi se nije dao zbuniti i u četvrtak je prijedlog članica te akademije komentirao: "Ali, što ćemo bez žena? Pa nismo valjda homoseksualci? Idući ću put sa sobom povesti nekoliko zabavljačica - punoljetnih, naravno."

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika