01.07.2009. / 08:38

Autor: Martina Čizmić

Video: U2 oduševio Barcelonu i najavio najbolju turneju do sada

U2 će u sklopu ove turneje gostovati i u Zagrebu. Koncerti će se održati na stadionu Maksimir 9. i 10. kolovoza

Bono i ekipa oduševili su Barcelonu (Reuters)Bono i ekipa oduševili su Barcelonu (Reuters)Nakon tri godine pauze od turneja, irski rokeri U2 zapalili su Barcelonu na prvom koncertu svojeU2 360 turneje.

Na jednom od najvećih europskih stadiona, Camp Nou, predstavili su svoju spektakularnu pozornicu koja se nalazila na sredini terena. Oduševljeni fanovi, kojih je bilo više od 90 tisuća u glas su sa Bonom pjevali prvo nekoliko dobrih starih hitova, a onda i pjesme sa posljednjeg albuma No line on the Horizon.

Bono je tijekom koncerta i jednu pjesmu posvetio preminulom 'kralju popa' Michaelu Jacksonu, a posebno je iznenađenje bilo i kratko povezivanje sa međunarodnom svemirskom postajom.

U turneju je uloženo više od 100 milijuna dolara, a oni koji su bili na koncertu sinoć tvrde kako će se Ircima taj novac više nego isplatiti.

Podsjetimo, U2 će u sklopu ove turneje gostovati i u Zagrebu. Koncerti će se održati na stadionu Maksimir 9. i 10. kolovoza.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika