01.07.2009. / 22:43

Autor: Anđelka Subašić

Astrologinja Anđelka Subašić tumači: Sanader je odstupio jer se nije želio suočiti s posljedicama

Horoskop pokazuje da se bivši premijer nije pripremao za tu odluku. Radikalno se mijenjaju odnosi. Prijatelji se okreću protiv njega. Iznenadni, nepredviđeni događaji mijenjaju njegove planove

Anđelka SubašićAnđelka SubašićAstrološki pokazatelji odnosno planetarni tranziti pod kojim je premijer Sanader dao ostavku jesu dva kuta od 90 stupnjeva između Saturna i Sunca te između Urana i Marsa. Takvi tranziti govore o događaju (ili više njih) izvana koji prisiljavaju osobu na djelovanje.

To djelovanje bazira se na tenziji i frustraciji. Mora se postupiti na način na koji nikada prije nismo. To je novi način rješavanja krize. Ili učiniti promjenu ili se suočiti s posljedicama. Djelovanje je neplanirano. Osoba se nije pripremala za tu odluku.

Radikalno se mijenjaju odnosi. Prijatelji se okreću protiv vas. Iznenadni, nepredviđeni događaji mijenjaju vaše planove. Postoji rizik od nasilja. Posljedica je to zadnjih dvije godine. Osoba je pritisnuta sa obavezom i odgovornosti za druge ljude.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
20/2/08

BeetleBlues, 02.07.09. 01:13

Blago blesavcima koji "puse" te astroloske guzobolje.


registracija
10/4/08

Grga48, 02.07.09. 09:25

Zašto je taj horoskop svaki drugi tjedan isti?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika